Nieuw: WIT Business 1-2017

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Beste lezer,

WIT Business 1-2017

Klik op de cover om WIT Business door te bladeren

Voor u ligt alweer de derde uitgave van onze WIT Business. Wij hebben getracht er weer een leuke en lezenswaardige editie van te maken. Naar ons idee is dat ook gelukt. In deze editie besteden we aandacht aan het duurzaam bouwen en ontwikkelen van commercieel vastgoed. Dat doen we middels een interview met de heer Gerard Schröder van Schröder Vastgoed uit Almelo, die inmiddels een aantal extreem duurzame gebouwen in Oost Nederland heeft gerealiseerd. Een echte specialist.

Daarnaast in de rubriek “Blik op de werkvloer” een gesprek met de heer Freerk Faber, directeur van het prachtige, volop in ontwikkeling zijnde, WTC Twente. Sinds juli van vorig jaar is het WTC gevestigd in de geheel verbouwde oude MTS op het CS-station van Hengelo. In dit gebouw wordt ca. 3.000 m2 kantoorruimte aangeboden voor de verhuur aan (inter)nationaal opererende bedrijven.

Tot slot. In onze rubriek “professional aan het woord” voert onze eigen Steven Elst van Thoma Post Hengelo een gesprek met wethouder Marcel Elferink en Roland Schwind van Stichting Centrummanagement Hengelo over alle ontwikkelingen in het centrum van Hengelo.

Zoals u kunt lezen volop beweging en activiteit in een markt die inmiddels weer als levendig bestempeld kan worden.

Veel leesplezier!

Edwin Mulder

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.