Makelaars met meer: Woningproeverij

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Ober Woningproeverij

Met de Thoma Post Makelaars Woningproeverij zetten wij jouw huis letterlijk op de (menu)kaart. Wanneer je besluit je huis te verkopen via Thoma Post Makelaars, is er de mogelijkheid om een woningproeverij te organiseren. Smaakt dit naar meer? Lees dan snel verder!

Optimaal verkoopresultaat
Een woningproeverij begint al voor het evenement zelf. Als ‘voorgerecht’ delen we woninginformatie met potentiële kopers en gaan we het huis promoten via social media. De Woningproeverij zelf is een feestelijk evenement met een hapje, drankje en mooie aankleding. Potentiële kopers kunnen tijdens de Woningproeverij het huis bezichtigen en vragen stellen aan verschillende specialisten.

Iedereen aan tafel
Tijdens de woningproeverij zijn er niet alleen mogelijke  kopers en onze makelaars aanwezig. Wij bieden de mogelijkheid om daarnaast meerdere adviseurs (denk bijvoorbeeld aan een hypotheekadviseur), een aannemer of andere contactpersonen uit te nodigen. Zo is het voor de potentiële kopers een kleine stap naar het bekijken van serieuze mogelijkheden.

Contact met bezoekers
Na het ‘hoofdgerecht’, de Woningproeverij zelf, is het nog niet afgelopen. We zullen contact houden met de bezoekers en uiteraard met jou om jullie op de hoogte te houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden om je huis te verkopen en zelf een woningproeverij te organiseren? Neem dan contact op met onze makelaars op jouw dichtstbijzijnde vestiging. Je kunt al onze locaties hier vinden: https://thomapost.nl/vestiging/

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.