Makelaars met meer: Verhuisservice

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

thoma post verhuisservice

Wij zijn makelaars met meer. Meer kennis, meer ervaring en meer service. Zo ook onze verhuisservice, die gratis is wanneer wij als aan- of verkoopmakelaar voor je aan de slag mogen gaan!

Gemakkelijke service

Een verhuizing is een grote stap. Wanneer je huis verkocht is of je een huis aan hebt gekocht, nemen wij je een stuk van het werk uit handen met onze Thoma Post Makelaars gratis verhuisservice. Zo hebben we een volledig overdekte verhuistrailer die je mag lenen, en bieden we gratis verhuiskaarten, gratis verhuisdozen en een maand gratis opslagruimte* aan zodat je verhuizing wel erg gemakkelijk wordt.

Handige verhuischecklist

Om sommige dingen niet uit het oog te verliezen, hebben wij een handige Thoma Post Makelaars verhuischecklist opgesteld. Als je alle punten stapsgewijs afwerkt, weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht. De checklist is opgesteld als een tijdlijn en zo zie je precies waar je aan moet denken tijdens iedere stap van het verhuisproces. Deze checklist kun je gratis afhalen bij een van onze kantoren.

Meer weten?

Wil je meer weten over de gratis verhuisservice bij Thoma Post Makelaars? Kijk dan op onze website. Je kunt hier ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die het best bij jou passen. Ga snel naar:  https://thomapost.nl/gratis-verhuisservice/

*De opslagruimte is vooralsnog alleen beschikbaar in de regio Twente.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.