Makelaars met meer: Taxeren

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Taxaties

Een zakelijke taxatie is belangrijk voor je onderneming. Een taxatie geeft inzicht in de waarde van je bedrijfspand of beleggingsobject en is nodig voor de jaarstukken, het verkrijgen van krediet, het afsluiten van een verzekering, de verhuur of verkoop van het pand. Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaars hebben ervaring in het volgens de nieuwste richtlijnen taxeren van alle soorten bedrijfspanden.

Gecertificeerd

Onze taxateurs Hans van de Kamp en Jurgen Berger zijn aangesloten bij Stichting VastgoedCert en al onze taxateurs zijn ingeschreven bij NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Daarnaast heeft onze taxateur Hans van de Kamp de aantekening Addendum Grootzakelijk Vastgoed. Dit is belangrijk, want de meeste geldverstrekkers eisen dat een taxatie uitgevoerd wordt door een gecertificeerde taxateur. Onze experts zijn zeer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de (lokale) vastgoedbranche en zorgen ervoor dat je op professionele wijze verzekerd bent van een realistische waarde van je bedrijfspand.

RICS-taxateurs

Betrouwbare taxaties zijn in het belang van vele partijen, zoals kopers en verkopers, maar ook ondernemers, financiers, aandeelhouders, aannemers, projectontwikkelaars, (ver)huurders, beleidsmakers, overheden en andere belanghebbenden. Daarom werken we bij Thoma Post met een RICS taxateur, Jurjen Berger.

TMI-taxatie

Al onze taxaties worden uitgevoerd middels het Taxatie Management Systeem. Dit is een taxatiemethodiek die voeldoet aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed ©. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt.

Thoma Post Makelaars

Bij Thoma Post Makelaars staan Rick Wessels (Taxateur RT), Jurjen Berger (Taxateur RT MRICS), Ingrid Verspuy (Commercieel Medewerkster taxaties) en Joris Enzerink (Commercieel Medewerker taxaties) voor je klaar tijdens het gehele proces van taxeren.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.