Kom wonen in Parkwonen, een prijswinnend concept

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Je zult er maar wonen, in Parkwonen in ’t Vaneker in Enschede. Onlangs won Hegeman Bouwgroep met dit project de Twentse Vastgoedprijs 2018. Het thema luidde: ‘Vernieuwende woonconcepten’. De jury vond Parkwonen ‘t Vaneker het meest vernieuwend! En het mooie is: ook ú kunt er wonen. Hegeman Bouwgroep realiseert hier 12 geschakelde parkvilla’s en er zijn nog slechts enkele villa’s beschikbaar. Ook kunt u zich aanmelden als reservekandidaat. Kom ook parkwonen!

 

Stoere én stijlvolle parkvilla’s

De parkvilla’s zijn opgetrokken in de architectonische stijl uit de jaren ‘20 en ’30 van de vorige eeuw. Ze zijn stoer én stijlvol. De villa’s worden gebouwd op kavels van 450 tot 520 vierkante meter en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² (!). Er zijn twee woningtypes. Beide bieden allerlei mogelijkheden om ze helemaal op maat te maken. Op de website vindt u al allerlei ideeën. U woont in een parkachtig landschap. En dat is genieten! Want de architectuur heeft tot doel om het buiten binnen te ervaren. Meer over de parkvilla’s

 

Ontwikkeld vanuit de wensen van de doelgroep

De jury roemde vooral de manier waarop Hegeman Bouwgroep het project benadert. Voordat er ook maar iets werd ontworpen, werd eerst de doelgroep gedefinieerd. Dit gebeurde op basis van de locatie en de demografische ontwikkelingen. Vervolgens werden de woonwensen van die doelgroep in beeld gebracht. “Hegeman paste de bouwplannen aan de doelgroep aan. Meestal wordt er eerst iets ontwikkeld, waarna er klanten bij worden gezocht. Deze aanpak is dus vernieuwend”, aldus juryvoorzitter Daniël Spikker.

Parkwonen

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.