Enning Makelaars in 2018 verder als Thoma Enning Makelaars

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Vanaf 1 januari 2018 gaat Enning Makelaars verder onder de naam van Thoma Enning Makelaars. Het makelaarskantoor in Winterswijk wordt onderdeel van Thoma Post Makelaars. Voor Thoma Post betekent dit een verdere versterking van hun positie in de Achterhoek. Enning Makelaars wil met deze overname de coninuïteit van het kantoor waarborgen. Klanten van Enning Makelaars zijn inmiddels geïnformeerd.

Gerrit Vervelde, makelaar en partner bij Enning Makelaars: “Vanwege het plotselinge overlijden van onze collega Wibo Eugelink hebben we een moeilijke tijd achter de rug. Het stelde ons voor de vraag hoe verder te gaan met ons kantoor. De kennis, expertise en collegialiteit van Wibo is immers onvervangbaar. In de gesprekken met Thoma Post Makelaars hebben we het vertrouwen gekregen dat we onder deze nieuwe vlag onze toekomst veiligstellen. Op die manier kunnen we voortbouwen op datgene wat we als team hebben bereikt.”

Tom Schreurs, makelaar en directeur nieuwbouw bij Thoma Post Makelaars: “De aanleiding voor onze gesprekken met Enning Makelaars was helaas een hele droevige. Ik heb respect voor de manier waarop zij de draad weer hebben opgepakt en nadenken over hun toekomst. Vanuit Thoma Post was het al enige tijd onze wens om onze dienstverlening in Winterswijk en omgeving uit te breiden. De plannen om hier in het voorjaar 2018 van start te gaan lagen al klaar. Thoma Post werkt inmiddels vanuit acht vestigingen in Oost-Nederland en we zitten graag dichtbij onze klanten. Met het aantrekken van de markt willen we als makelaar ook graag fysiek aanwezig zijn in Winterswijk en omstreken om zo onze positie in de Achterhoek verder te versterken.”

Vertrouwde gezichten van Enning Makelaars blijven
Enning Makelaars start het nieuwe jaar 2018 onder de naam Thoma Enning Makelaars. De makelaars Marijke Legters en Gerrit Vervelde, beide al jaren werkzaam in de makelaardij in Winterswijk, blijven ook vanuit Thoma Enning het vertrouwde aanspreekpunt. Tom Schreurs zal hen daarbij – als partner in Thoma Enning Makelaars – gaan versterken. Barbara Nijenhuis en Nolda Stemerdink zullen het team blijven ondersteunen. Thoma Enning blijft werkzaam vanuit de huidige, nieuwe locatie aan de Burgemeester Bosmastraat 2d in Winterswijk.

Neem voor meer informatie contact op met Enning Makelaars, tel. 0543-516151 of e-mail: .

 width=

 

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.