Vlog Woningproeverij

Een aankoopmakelaar, heb ik dat écht nodig?

Geschreven door: nieuwbouw-thoma-post-2

Op:  

Tags: Woningmakelaardij

In: Algemeen

Twijfel jij nog om één van onze aankoopmakelaars in te schakelen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Om jou van deze vraag af te helpen, leggen wij jou het hele traject van begin tot eind voor je uit en vertellen wij je waarom jij een van onze aankoopmakelaars moet inschakelen en hoeveel je daarmee kan besparen.

Wat is een aankoopmakelaar?

Eigenlijk zegt de naam het al, een makelaar die jou helpt bij het vinden en kopen van een huis. Vanaf het moment dat je zoekt naar een woning tot aan de sleuteloverdracht. Onze aankoopmakelaars hebben goede connecties op de lokale woningmarkt, waar jij snel op de hoogte bent van te koop staande woningen. Zij gaan voor jou op zoek naar geschikte huizen, en gaat als jij dat graag wenst, mee naar bezichtigingen. Ben je verliefd geraakt op het huis? Dan brengt onze aankoopmakelaar een bod voor je uit en voert hij of zij de onderhandelingen met de verkopende partij.

Wil jij graag weten hoe een proces van begin tot eind eruitziet met één van onze aankoopmakelaars?

Waarom jij één van onze aankoopmakelaars moet inschakelen

Het inschakelen van één van onze aankoopmakelaars kan jou in de meeste gevallen voordelen bieden. Heb jij bijvoorbeeld geen expertise op het gebied van een huis kopen? Dan is het inschakelen van een aankoopmakelaars een goede aanvulling. Onze aankoopmakelaars hebben namelijk veel ervaring en kennis op het gebied van aankopen van een huis. Zij zien namelijk dingen die jij misschien over het hoofd hebt gezien en helpen je met het maken van een verstandige keuze. Onze aankoopmakelaars nemen alle juridische en administratieve werkzaamheden uit jouw handen. Scheelt jou weer een hele boel geregel.

Hoeveel bespaar ik als ik een huis koop met behulp een aankoopmakelaar bij Thoma Post?

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, door één van onze aankoopmakelaars in te schakelen, bespaar je zo duizenden euro’s. Hoe dat kan? Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis. Daarentegen scheelt het jou veel tijd en problemen. Uiteindelijk verdien je de kosten van een eigen makelaar terug in een lagere koopprijs dan jijzelf zou kunnen realiseren.

Een huis kopen zonder een aankoopmakelaar?

Het is mogelijk om een huis te kopen zonder een aankoopmakelaar. Houd daarbij wel rekening met dat je waarschijnlijk flink wat energie en tijd erin moet steken. Zowel vanaf het moment in de zoektocht naar woningen als het proces van bieden en onderhandelen.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.