J5a3399

Dit is wat je van een stage bij Thoma Post kan verwachten.

Geschreven door: Maarten Segers

Op:  

Tags: Bedrijfsmakelaardij, Stage, Woningmakelaardij

In: Algemeen

Ieder half jaar starten er weer studenten met stagelopen bij Thoma Post. Momenteel zijn dat er zelfs acht! Stagelopen kan bij ons op iedere afdeling; van woningmakelaardij tot bedrijfsmakelaardij, van taxaties tot hypotheken tot marketing. Naast de verschillende afdelingen heb je met onze hoeveelheid aan kantoren een grote kans dat je dichtbij huis een stageplek vindt, bijvoorbeeld in Apeldoorn, Enschede of Winterswijk. Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij ons? Maarten vertelt je graag meer!

Via een kennis is Maarten getipt voor een stage bij ons kantoor in Deventer. Maarten is gestart als meewerkstudent op de afdeling zakelijke taxaties en daarna heeft hij stage gelopen op de woningmakelaardij in Deventer. Momenteel is hij vierdejaars student Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Saxion in Enschede en binnenkort start hij met afstuderen bij ons.

Maarten’s ervaring
Maarten: 
“Thoma Post is één van de grootste makelaars in Oost-Nederland en heeft expertise op elk vakgebied in de makelaardij. Dit maakt het extra interessant, omdat je alle afdelingen van het bedrijf ziet en van alle expertises iets opsteekt. Ik ben erg warm ontvangen en er zijn veel doorgroeimogelijkheden in het bedrijf.”

“In mijn eerste weken op de woningmakelaardij heb ik veel geleerd op de binnendienst en het proces van het verkopen/aankopen van woningen. Gaandeweg ben ik samen met de makelaars naar buiten gegaan voor bezichtigingen, waardebepalingen en taxaties.” 
 
Je komt binnen als stagiair, maar gaat weg als collega met een bak aan ervaring, kennis over het bedrijfsleven en de makelaarsbranche. “In de makelaardij ben je veel in contact met mensen en je begeleidt ze, bij één van de belangrijkste momenten in hun leven. Dat is het mooie aan dit vak en dat geeft voldoening,”, aldus Maarten. Een mooie tip van hem: “Wees flexibel. Thoma Post is een dynamische organisatie waar veel mogelijkheden zijn op verschillende afdelingen. Door mijn stage- en werkervaring heb ik mij breed ontwikkeld binnen de makelaardij.”

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje bij de vacatures. In de loop van het voorjaar komen onze stagevacatures voor september 2023 weer online. Wil je graag nu al wat van je laten horen? Neem dan contact op met Karin via karinjansen@thomapost.nl.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.