Achtergrond Blogs Wordpress

Dit is wat een bedrijfsmakelaar van Thoma Post kan betekenen

Geschreven door: Peter Kolkman

Op:  

Tags: Bedrijfsmakelaardij, Beleggingen

In: Algemeen

De markt voor bedrijfsonroerend goed is voortdurend in beweging. Ondernemers zijn op zoek naar uitbreiding, investeerders willen beleggen en projectontwikkelaars bouwen. Onze bedrijfsmakelaars houden focus op kwaliteit, goede begeleiding en het gewenste eindresultaat door perfect in te spelen op de kansen en mogelijkheden in de markt.

Eén van onze specialisten is Peter Kolkman, vestigingsmanager in Apeldoorn. Peter kent de lokale vastgoedmarkt in Apeldoorn als geen ander. Sinds 2006 is hij werkzaam in bedrijfsonroerend goed en hij is onder andere jarenlang werkzaam geweest bij een landelijk opererende vastgoedbelegger en vastgoedontwikkelaar.

Waarom u kiest voor Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Naast Apeldoorn en de rest van de Stedendriehoek, zijn de bedrijfsmakelaars van Thoma Post ook actief in de Achterhoek en Twente. Binnen die regio’s hebben onze bedrijfsmakelaars hun eigen netwerken waardoor snel wordt gereageerd op vragen uit de markt.

Peter: ‘’Wat onze klanten als prettig ervaren, is dat wij een volledige dienstverlening aanbieden. Of het nu gaat om verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, heronderhandeling, beleggingen, taxaties of consultancy, wij beschikken over de kennis en de vakspecialisten. Met mijn ervaring, uitgebreide netwerk, creatieve oplossingen en enorme drive help ik onze klanten altijd de beste deal te realiseren.’’

Expertise in alle facetten van bedrijfsmatig onroerend goed is een vereiste. ‘’Evenals inlevingsvermogen in denken en doen van de ondernemer. Of het nu gaat om een winkelier, een productiebedrijf, logistieke dienstverlener of projectontwikkelaars; de gezamenlijke noemer is dat de oplossing moet aansluiten op de verwachtingen. Mijn collega’s en ik houden rekening met uw specifieke wensen als ondernemer,’’, aldus Peter.

Kortom, bij Peter en zijn collega’s zit u goed. Bekijk hier welke bedrijfspanden er in de regio beschikbaar zijn. Wilt u weten wat onze bedrijfsmakelaars voor uw onderneming kunnen betekenen of zelf een keer in gesprek met Peter?

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.