Thoma Post NVM Open Huizen Dag

Bekijk verschillende huizen tijdens de NVM Open Huizen Dag

Geschreven door: Renske Veerman

Op:  

In: Algemeen

Je hebt er vast al wel over gehoord of gelezen, de NVM Open Huizen Dag. Zaterdag is het zover! Op deze dag stellen verkopers hun deuren open voor jou als woningzoekende. Dit is de ultieme kans om je favoriete huizen op één dag te bekijken. Dit alles zonder afspraak, zonder makelaar én op een zaterdag. Ontdek in dit blog hoe deze dag eruitziet.

Slimme voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wat we daarmee bedoelen? Je kan alvast de huizen selecteren die jij graag wil bekijken en maak hier een lijst van. Alle deelnemende huizen uit ons eigen aanbod kun je hier bekijken. Tip van flip: Het is slim om vooraf een route uit te stippelen zodat je die dag maximaal kan profiteren van de tijd die je hebt.

De bezichtigingen

De 30e is aangebroken en je staat voor het eerste huis op je lijst. Je bent klaar om de eerste woning van die dag te bezichtigen. De verkopende huiseigenaar opent de voordeur en verwelkomt je in misschien wel jouw toekomstige huis. Je wordt rondgeleid en je komt meer te weten over o.a. de fijne plekken in het huis. Aarzel niet om al jouw vragen aan de eigenaar te stellen; dit is jouw kans om alles te weten te komen. Ook is er ruimte om zelf een rondje te lopen door alle kamers. Zo kan je goed de sfeer van het huis proeven. Als je alle huizen op deze manier bezoekt, ga je met genoeg waardevolle informatie naar huis.

Woman Realtor Standing Near Open Door Inviting Man

Alles op een rijtje

Eenmaal thuis op de bank kan je alles even laten bezinken. Misschien heb je zelfs al wel één of meerdere favorieten. In de dagen die volgen, weeg je de voor- en nadelen af om te bepalen welke huizen er het beste bij je zouden kunnen passen. Als je een of meerdere huizen nog een keer wil bezichtigen, kun je met een van onze makelaars een tweede bezichtiging inplannen.

Kortom, de NVM Open Huizen Dag is een zinvolle dag waar je wellicht je droomhuis voor het eerst binnen stapt. Voor sommigen zal de NVM Open Huizen dag het begin zijn van iets moois, voor anderen een dag vol inspiratie en nieuwe indrukken die van pas gaan komen bij een volgende bezichtiging. Het maakt niet uit met welke insteek je de huizen bezoekt. Je bent, hoe dan ook, van harte welkom!

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.