8 maart: Start verkoop Parkvilla’s Vaneker

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Op zoek naar een nieuwbouwhuis in Enschede? Niet zomaar een huis, maar een stoere en stijlvolle villa in een natuurrijke historische omgeving? Kom Parkwonen in ’t Vaneker. Hegeman Bouw realiseert hier 12 geschakelde parkvilla’s in twee verschillende type’s. Sfeervolle nieuwbouw in een parkachtig landschap, architectuur met als doel buiten binnen te ervaren. Op donderdag 8 maart start de verkoop!

Kom naar de start verkoop van Parkvilla’s Vaneker Enschede

Donderdagavond 8 maart aanstaande start de verkoop van de twaalf geschakelde Parkvilla’s bij theehuis Sprakel in het Bos. Deze start verkoop heeft een vrije inloop van 19.00 tot 20.30 uur en vanaf dat moment kunt u zich inschrijven voor een villa. Tijdens deze start verkoop krijgt u inzicht in het ontwerp, de plattegronden en de verschillende opties en kunt u, indien gewenst, uw vragen stellen.

Architectuur en landschap

Het ontwerp van de Parkvilla’s is geïnspireerd op de moderne, horizontale architectuur van de Haagse School uit de jaren twintig en dertig van de vorig eeuw. De woningen kenmerken zich door grote glazen puien die veel licht toelaten én door een speelse compositie van metselwerk-schijven. Ruimte, licht en glas zijn karakteristieke uitgangspunten van het ontwerp.

Royale leefruimte, volop mogelijkheden

De Parkvilla’s hebben een woonoppervlakte van maar liefst 200 m², met naast de inpandige berging een dubbele carport. De royale woonkamer en de woonkeuken meten samen circa 70 m². Op de eerste verdieping zijn standaard maar liefst vier slaapkamers. De begane grond biedt mogelijkheden voor een kantoor of een extra speelkamer. Of voor een vijfde slaapkamer en tweede badkamer, waarmee de villa levensloopbestendig wordt. Het beschutte terras achter het huis is al ontworpen, een dakterras is optioneel.

Parkachtige opzet, natuurlijke ligging

’t Vaneker heeft een ruime, parkachtige opzet in een historische omgeving. Het typische Twentse coulisselandschap biedt houtwallen en bos, open weiden en bouwland. Door het gebied slingeren twee beken. Het is in trek bij vogels en wild. ’t Vaneker biedt rust en ruimte én ligt op korte afstand van het centrum van Enschede, met alle voorzieningen.

Informatie m.b.t. inschrijving

Als u niet in de gelegenheid bent om donderdag 8 maart te komen, dan kunt u uiteraard ook vanaf vrijdag 9 maart de verkoopdocumentatie van de Parkvilla’s ophalen bij Thoma Post Makelaars Enschede. Een aantal zaken zal ook te downloaden zijn vanaf de website. U heeft tot en met vrijdag 23 maart de mogelijkheid om u in te schrijven voor de Parkvilla’s. Uiterlijk dinsdag 27 maart ontvangt u bericht of u in aanmerking komt voor een van de prachtige villa’s.

Bekijk meer informatie op de projectsite http://parkwonenvaneker.nl

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.