4x wonen in het prachtige centrum van Deventer

Geschreven door: nieuwbouw-thoma-post-2

Op:  

In: Algemeen

Het prachtige historische centrum van Deventer is geliefd bij velen. De meeste bezoekers van de binnenstad lopen bij een dagje uit wel even door het middeleeuwse Bergkwartier. Het is het oude handelshart van de stad, waar de kooplieden hun onderkomen hadden en waar de koopwaren op stadsplein de Brink werden verhandeld tijdens de grote jaarmarkten. Een wandeling door deze wijk met de vele kronkelige straatjes is een waar genoegen.  Maar het hoeft niet alleen te blijven bij een dagje uit……..    Onderstaande huizen zijn namelijk te koop in het prachtige centrum van Deventer!

Dit is een verouderd artikel en onderstaande huizen zijn inmiddels verkocht. Houd ons aanbod in de gaten voor nieuw aanbod in het centrum van Deventer!

 

Menstraat DeventerMenstraat 39

Dit royale herenhuis  met fraaie tuitgevel, karakteristieke rode luiken, voormalige inpandige garage, romantische patio en het mooiste terras van het Bergkwartier heeft geweldig uitzicht op de Bergkerk. Dit voormalige pakhuis dat gesitueerd is in een rustige straat, is omstreeks 1630 gebouwd, in 1989 uitermate sfeervol verbouwd en in de loop der tijd volledig aangepast aan de hedendaagse woonwensen en eisen.

 

 

Keizerstraat 17 Thoma Post Makelaars Deventer

Aan één van de voornaamste straten van Deventer, in hartje centrum is dit bijzondere rijksmonument gelegen. Dit schitterende woon- en werkobject deed onder andere dienst als bankgebouw, de twee prachtige bankkluizen in de kelder herinneren hier nog altijd aan. Wanneer u de deur uitstapt bevindt u zich midden in het centrum met alle voorzieningen in de buurt.

 

 

Pikeursbaan 22 aThoma Post Makelaars Deventer

Hartje binnenstad aan de rand van het historische Bergkwartier in Deventer ligt dit goed onderhouden twee- kamer appartement met zonnig balkon. Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht over de Pikeursbaan en aan de achterzijde over de tuinen van de Walstraat. Het appartement ligt op de tweede verdieping en is bereikbaar via een afgesloten entree met trappenhuis.

 

 

Brink 31Thoma Post Makelaars Deventer

Wonen en werken in de prachtige monumentale binnenstad van Deventer, in een authentiek, (Rijks) monumentaal pand, waarbij gastronomie en cultuur, in al haar facetten, u in overvloed aan de voeten ligt. Op misschien wel het mooiste plein van Nederland, De Brink ! Ambachtelijke bedrijfsvoering in combinatie met wonen is toegestaan op deze locatie. Met verkregen toestemming behoort horeca eveneens tot de mogelijkheden.

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.