11 APRIL HIGH-END WOONEVENT

Geschreven door: Silke Leferink

Op:  

In: Algemeen

Kom van 13.30 – 18.00 uur naar Loetje Gorssel en kom alles te weten over nieuwbouwproject De Veste in Zutphen.

High-End woonevent

Wilt u zorgeloos wonen in een high-end appartement?

De vastgoedmarkt is dynamisch en misschien wel bewegelijker dan ooit. Voor u wellicht een kans om een nieuwe woonomgeving te creëren.

Koopmans |TBI, Heijmans Vastgoed B.V., Thoma Post Makelaars, ten Hag Makelaarsgroep en de Rabobank willen u graag informeren over de voordelen van het wonen in een high-end appartement. Daarnaast willen zij u op de hoogte brengen van de laatste tips en tricks op het gebied van techniek, inrichting, estate-planning en verkooptactieken voor uw huidige woning.

Ook presenteren zij graag een aantal projecten die in de verkoop zijn en waarvan de bouw binnenkort gaat starten: Veste en Kade Noord in Zutphen en De Cloese in Lochem.

We organiseren dit event op woensdag 11 april 2018 van 13.30 tot 18.00 uur bij Loetje in Gorssel. U kunt uw bezoek combineren met een kijkje in het prachtige museum MORE. Indien u zich aanmeldt dan ontvangt u bij binnenkomst een entreekaartje voor het museum.

Aanmelden

Aanmelden voor het High-end Woonevent is mogelijk tot 10 april. Meldt u dus tijdig aan, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

> Klik hier om u aan te melden

Dit artikel delen?

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.