Zutphen – Sprongstraat 12-14

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
157 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Op een toplocatie in het voetgangersgebied van Zutphen is de winkelruimte met bovenwoning aan Sprongstraat 12-14 beschikbaar. Sprongstraat is een A locatie in de binnenstad en verbindt de Beukerstraat met de markt. Op donderdag en zaterdag zijn de ‘marktdagen’. Het winkelbestand van Zutphen kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in speciaalzaken. Het actieve binnenstadbeleid heeft er mede voor gezorgd dat er een levendig centrum is met een gezellige drukte en bijzonder fijne sfeer.

De winkel heeft een totale oppervlakte van ca. 90 m2. Deze ruimte is grotendeels verkoopruimte met een prachtig frontbreedte van maar liefst 10 meter. Achter in de winkel is nog een kantoor/opslagruimte met pantry en een toilet. Tevens is er een grote kelder onder het pand aanwezig van ca. 60 m2.

De bestemming is ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en dienstverlenende bedrijven, met op de verdieping ‘Wonen’.

De bovenwoning op de 1e verdieping heeft een oppervlakte van ca. 77 m2. De entree van de bovenwoning is aan de zijde van de Vaaltstraat. Deze fijne woning heeft een woonkamer met een open keuken, dakterras, slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel. Het is nu (tijdelijk) verhuurd.

De tweede en zolderverdieping zijn verdeeld in meerdere ruimtes en hebben de potentie voor het realiseren van een extra woonruimte. De oppervlakte van deze verdiepingen gezamenlijk is ca. 94 m2.

Sprongstraat 14 is een Rijksmonument.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Sprongstraat 12-14,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 589.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
157 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM