067d84a8705a6f93fd2b282292f9d88c.jpeg

Zutphen – Sprongstraat 12–14

Vraagprijs: 589.000,- Kosten koper

Beschrijving

Op een toplocatie in het voetgangersgebied van Zutphen is de winkelruimte met bovenwoning aan Sprongstraat 12-14 beschikbaar. Sprongstraat is een A locatie in de binnenstad en verbindt de Beukerstraat met de markt. Op donderdag en zaterdag zijn de ‘marktdagen’. Het winkelbestand van Zutphen kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in speciaalzaken. Het actieve binnenstadbeleid heeft er mede voor gezorgd dat er een levendig centrum is met een gezellige drukte en bijzonder fijne sfeer.

De winkel heeft een totale oppervlakte van ca. 90 m2. Deze ruimte is grotendeels verkoopruimte met een prachtig frontbreedte van maar liefst 10 meter. Achter in de winkel is nog een kantoor/opslagruimte met pantry en een toilet. Tevens is er een grote kelder onder het pand aanwezig van ca. 60 m2.

De bestemming is ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en dienstverlenende bedrijven, met op de verdieping ‘Wonen’.

De bovenwoning op de 1e verdieping heeft een oppervlakte van ca. 77 m2. De entree van de bovenwoning is aan de zijde van de Vaaltstraat. Deze fijne woning heeft een woonkamer met een open keuken, dakterras, slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel. Het is nu (tijdelijk) verhuurd.

De tweede en zolderverdieping zijn verdeeld in meerdere ruimtes en hebben de potentie voor het realiseren van een extra woonruimte. De oppervlakte van deze verdiepingen gezamenlijk is ca. 94 m2.

Sprongstraat 14 is een Rijksmonument.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Vraagprijs: 589.000,- Kosten koper
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw


Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Zutphen
  • Adres: Sprongstraat 12
  • Postcode: 7201 KS

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

2ada90d95a1737b74d75b97b0c38c9d3.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Hanzeweg 5

7202 CG Zutphen

HANZEWEG 5, ZUTPHEN (DC ZUTPHEN) DC Zutphen is gelegen aan de Hanzeweg 5 in Zutphen. Het betreft een nieuw en duurzaam distributiecentrum gevestigd op bedrijventerrein ‘de Mars’, één van de grootste bedrijventerreinen van Zutphen. De ontwikkeling zal bestaan uit bedrijfsruimte, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

5c82680fd708e76b5bd17be57cbf56a1.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Turfstraat 17

7201 KE Zutphen

TE HUUR mooie winkelruimte (rijksmonument) gelegen op A-locatie in “het bekende rondje” van de stad Zutphen. In de directe omgeving zijn o.a. vestigingen van KPN, Score, Primera en Subway gevestigd. De representatieve gevel is circa 6 meter breed. Het geheel […]

Huurprijs: 1.450,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.