Zutphen – Piet Heinstraat 11*, € 100,- per m2 per jaar

‘Gezondheidscentrum Vijverstaete’ biedt een full service kantoorconcept gericht op de medische- en paramedische zorgverleners en aan de zorg gerelateerde professionals. Het pand biedt diverse praktijk-, behandel- en kantoorruimtes van een hoogwaardig afwerkingsniveau, waar verschillende soorten zorg onder één dak worden geleverd.
Onze visie is dat door samenwerking tussen de verschillende zorgverleners binnen de eerste- en tweede lijn betere zorg wordt verleend. Door overleg en snelle verwijzing is optimale patiëntenzorg mogelijk, die zich kenmerkt door klantvriendelijkheid en kwaliteit.
Het servicepakket van het gebouw is er op gericht om u als huurder te ontzorgen zodat u zich kan richten op het verlenen van zorg, terwijl alle andere zaken die horen bij het huren van een praktijkruimte geregeld worden.

Het gezondheidscentrum biedt momenteel huisvesting aan o.a.: fysiotherapeuten, podotherapeuten, orthopedische bedrijven, psychologen, psychotherapeuten (o.a. GGZ Stedendriehoek), diëtistes, thuiszorgorganisaties, Leefstijlkliniek, pedicure en andere aan de zorg gerelateerde bedrijven (zie http://www.vijverstaete.nl)

LOCATIE/BEREIBAARHEID
Het gebouw is gelegen op de hoek Piet Heinstraat/Den Elterweg (N348) te Zutphen en is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen. Iedere verdieping is bereikbaar met een lift.

AANBOD
Momenteel is er ca. 198 m2 (vvo, incl. bijtelling algemene ruimten) kantoorruimte- en praktijkruimte beschikbaar op de 2e verdieping van het gebouw. Wij bieden de volledige vleugel te huur aan.

Deelverhuur in het gebouw is in overleg mogelijk vanaf 20-25 m2. Vraag naar de mogelijkheden bij ons kantoor maar bij voorkeur gezondheidsgerelateerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het Gehuurde is voorzien van een eigen entree op de verdieping en een eigen keukenvoorziening. De toiletten worden gedeeld. Het opleveringsniveau van het Gehuurde is nader te bespreken en afhankelijk van de wensen van de huurder.
Samen met de eigenaar bespreken wij graag de mogelijkheden om hierop een passend voorstel te doen. Van basic tot turn-key, wij denken graag met u mee!

Bij een “turn-key” oplevering kunt u in ieder geval denken aan een opleveringsniveau in de lijn van het gebouw, te weten voorzien o.a.: systeemplafonds met verlichting, pvc- en/of vloerbedekking, wanden, verwarming/koeling, moderne pantry/keuken, glasvezel internet, kabelgoten v.v. databekabeling (CAT-5), zonsverduistering.

SERVICEPAKKET/FULL SERVICE KANTOOR
Vijverstaete biedt naast een aantal vaste leveringen en diensten extra voorzieningen waaronder:
– Permanente bezetting van de centrale receptie tijdens kantooruren;
– Mogelijkheid tot agendabeheer en telefoonservice;
– Ruime wachtruimtes;
– Gemeenschappelijke kantine met lunchfaciliteiten voor huurder en cliënten;
– Gebruik vergader- en trainingzalen;
– Moderne koffiecorners met gebruik van koffie- en theefaciliteiten.

Verder zit er in het servicepakket de volgende leveringen en diensten:
– levering gas, water en elektra incl. vastrecht;
– Schoonmaak algemene ruimten;
– Terreinonderhoud
– Glasbewassing
– Vuilafvoer
– Brandbeveiliging
– Alarm

HUURPRIJS
vanaf € 100,- per m² per jaar excl. BTW en servicekosten.
Indien huurder niet BTW-plichtig is zal er een BTW-compensatie op de huurprijs worden toegepast.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² excl. BTW

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 optiejaren, in overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

PARKEREN
Er zijn ca. 60 parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein. Er is een laadpaal voor elektrische auto’s beschikbaar.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting te vermeerderen met servicekosten en BTW.

AANVAARDING
In overleg, snelle aanvaarding is mogelijk.

HUUROVEREENKOMST:
Op basis van ROZ-model, aangevuld met standaard bepalingen eigenaar.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks conform CPI.

De hierboven weergegeven presentatie/aanbieding is ten alle tijden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder/eigenaar.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Piet Heinstraat 11*,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 100,- per m2 per jaar
Prijs
€ 35,-
Prijs
€ 35,-
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
Direct

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
KANTORENPARK