Zutphen – Marsweg, € 62.500,- v.o.n.

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
bestaande bouw
Meer kenmerken >

Dit nieuwbouwproject, “De Hanze” op Bedrijvenpark “De Mars”, biedt onderdak aan in totaal 17 bedrijfsunits. De units variëren van grootte en zijn eventueel naar wens te combineren om een groter oppervlak (max 900 m2) voor uw bedrijf te realiseren. Naast bedrijven kunnen de units ook perfect passen voor particulieren die voor welke vorm van opslag dan ook ruimte te kort komen. Het nieuwbouwproject wordt gebouwd met duurzame

LOCATIE/BEREIKBAARHEID EN OMGEVING
De units zijn gelegen op het vernieuwde gedeelte van bedrijventerrein de Mars, nabij de Koppelstraat en Meentstraat. De units liggen op een zeer gunstige zichtlocatie nabij de uitvalswegen van het bedrijventerrein. De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Door herontwikkeling wordt De Mars beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendig.
De Mars is goed bereikbaar door het nieuwe tracé van de N348. De Mars ligt pal naast CS Zutphen en een het busstation. In de nabije omgeving zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd: Boels Verhuur, Brugman Keukens en Badkamers, Mandemakers Keukens, Bollorig, Raab Karcher, Auping Plaza en de Gamma.

METRAGES EN OPLEVERNIVEAU
De metrages van de 17 bedrijfsunits variëren in grootte, er zijn units beschikbaar van 55 m2, 71 m2, 96 m2 en 98 m2. Indien u een groter metrage wenst, zijn de units te koppelen tot 900 m2. In het huidige plan zijn er op de kopzijde van het project drie units (1,2 en 3). waarin ook een verdieping aanwezig is. De overige units bestaan uit 1 bouwlaag. Iedere unit beschikt naast een overheaddeur tevens over een aparte toegangsdeur. Alle units zijn voorzien van een geïsoleerde betonnenbegane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en betonnen dakvloer (unit 1,2 en 3). De overige units hebben een geisoleerd staaldak.

Verder worden units casco opgeleverd. Eventuele specifieke oplever- afbouwwensen zijn bespreekbaar met de aannemer. De units worden degelijk gebouwd en afgewerkt met gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. De volledige technisch omschrijving van de bouw en opleverniveau is aangehecht aan de verkoopbrochure, welke via de button op deze pagina is te downloaden.

PARKEREN
Bij iedere unit worden 2 parkeerplaatsen geleverd. De situering van de parkeerplaatsen is te zien op de situatietekening die aan de verkoopinformatie is gehecht.

VERKOOPPRIJZEN
Unit 1: 96 m2 – € 107.000,– VON excl. BTW
Unit 2: 98 m2 – € 109.000,– VON excl. BTW
Unit 3: 96 m2 – € 107.000,– VON excl. BTW

Unit 4: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 5: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 6: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 7: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 8: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 9: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW

Unit 10: 55 m2 – € 62.500,– VON excl. BTW
Unit 11: 55 m2 – € 62.500,– VON excl. BTW

Unit 12: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 13: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 14: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 15: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 16: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW
Unit 17: 71 m2 – € 79.000,– VON excl. BTW

In de prijzen v.o.n. (vrij op naam,exclusief BTW) is inbegrepen:
• Grondaankoopkosten
• Bouwkosten
• Akte kosten overdracht en splitsing;
• Kadastraal recht;
• Legeskosten;
• Honorarium ontwerp en tekenwerk;
• Honorarium constructietekeningen en -berekeningen
• Ontwikkel- verkoop- en begeleidingskosten;
• Aansluitkosten nutsbedrijven, exclusief tv- en telefoon aansluiting;

BESTEMMING
Het object is onderhavig aan het bestemmingsplan “De Mars midden en noord”” en heeft de bestemming “Bedrijventerrein”. Hierin is de specifieke aanduiding gegeven voor bedrijven tot en met de milieucategorie 3.2. De lijst met toegelaten bedrijfsactiviteiten binnen deze categorie zijn terug te vinden op http://www.ruimtelijkplannen.nl

AANVANG BOUW EN OPLEVERING
De start van dit project is afhankelijk verlening bouwvergunning en minimaal voorverkooppercentage van 15 van de 17 bedrijfsunits (of eerder als initiatiefnemer dit wenst). Bij oplevering zullen beide partijen aanwezig zijn waar dan eventuele gebreken of tekortkomingen worden vastgelegd, deze zullen nadien door de aannemer worden verholpen. De opleveringsdatum wordt de koper uiterlijk 14 dagen ervoor schriftelijk kenbaar gemaakt. Alle eerder door de koper ingewonnen informatie betreft dan ook prognoses waaraan de koper geen enkel recht kan ontlenen.

KOOP-AANNEEMOVEREENKOMST
Als u besluit tot aankoop wordt er een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst getekend. Al het eventuele meer en minderwerk wordt daarna schriftelijk vastgelegd.

APPARTEMENTSRECHTEN EN VVE
De uitgegeven grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke koper wordt mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht. Een koper is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren.

AFSLUTING
Mocht u na het lezen van de advertentie enthousiast zijn geworden over de ontwikkeling, dan komen wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Wellicht dat u de eerste nieuwe ondernemer bent in dit complex op dit veelzijdige bedrijventerrein in Zutphen!
Voor meer informatie over het project kunt u de brochure downloaden of contact opnemen met ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Marsweg,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 62.500,- v.o.n.
Object aanmelding
in verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Gebouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakte perceel
0 m2
In aanbouw
Ja
Liggingen
bedrijventerrein
Aantal
0

Bedrijfsruimte

Oppervlakte
98 m2
In units vanaf
55
Vrije hoogte
4.500
Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer