Zutphen – Loohorst 10box 3, € 46.500,- k.k.

Status
Verkocht
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

TE KOOP luxe garagebox te gebruiken als bedrijfsruimte, opslag of stalling van camper, caravan, oldtimer, archief, boot, materialen. De box bevindt zich op de BEGANE GROND in een ruim opgezet (boxen)complex in Zutphen en stelt u in staat op ieder gewenst moment de werk-/ en opslagruimte te betreden. Toiletvoorzieningen treft u in de gemeenschappelijke ruimte, de elektra- en wateraansluiting in de garagebox.
Met een manoeuvreerruimte van ca. 12 meter tussen de boxen is het geen probleem om de garagebox te bereiken met een caravan of aanhanger achter de auto. De elektrische transportdeur van 3,2 meter hoog is voorzien van een afstandbediening, ook hoge objecten kunt u dus gemakkelijk kwijt.

Bedrijventerrein de Revelhorst is het nieuwste bedrijventerrein van de gemeente Zutphen en is voorzien van cameratoezicht voor al het opkomend en afrijdend verkeer. De ligging nabij de regionale verbindingswegen N314/N348 zorgt voor een snelle verbinding met de verschillende woonwijken en het centrum van Zutphen.

Verscheidene pluspunten van deze opslagruimte/garagebox:
– Grote elektrische overheaddeur met afstandsbediening
– Eindeloos stapelen tot 3,9m hoog
– 24-7 (altijd) zelf toegang tot uw werkplek en opslagruimte
– De box is voorzien van waterkraan met wasbak, licht en stopcontacten
– l. x br. x h.: 10 x 3,2 x 3,9 m
– Vloerbelasting maximaal 500 kg/m²
– Onderhoudsarm
– Vloeistofdichte vloer
– Vorstbeveiliging waterleiding
– de overheaddeur is 2,60 breed

KOOPSOM
€ 46.500,– K.K.
(dit betreft een vaste prijs)

VVE
Het complex heeft haar eigen vereniging van eigenaren die zich ontfermt over het beheer en onderhoud van uw complex. De jaarlijkse contributie voor de Vereniging van Eigenaren is inclusief de verzekering voor het gebouw en algemeen beheer van het complex. Te betalen aan VVE is op jaarbasis ca. € 220,–, onderverdeeld in:
– vastrecht elektra € 21,18
– verzekeringen € 39,74
– bijdrage algemene reserves € 160,–

De koper dient zich er zelf van te vergewissen dat het gekochte in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het beoogde gebruik. Koper dient zelf voor de eventueel benodigde vestiging- en/of milieuvergunning zorg te dragen.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Loohorst 10box 3,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 46.500,- k.k.
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN