373f242fe2182d14bae6c11495f26d9f.jpeg

Zutphen – Loohorst 10-box 3

Koopprijs: 46.500,- Kosten koper

Beschrijving

TE KOOP luxe garagebox te gebruiken als bedrijfsruimte, opslag of stalling van camper, caravan, oldtimer, archief, boot, materialen. De box bevindt zich op de BEGANE GROND in een ruim opgezet (boxen)complex in Zutphen en stelt u in staat op ieder gewenst moment de werk-/ en opslagruimte te betreden. Toiletvoorzieningen treft u in de gemeenschappelijke ruimte, de elektra- en wateraansluiting in de garagebox.
Met een manoeuvreerruimte van ca. 12 meter tussen de boxen is het geen probleem om de garagebox te bereiken met een caravan of aanhanger achter de auto. De elektrische transportdeur van 3,2 meter hoog is voorzien van een afstandbediening, ook hoge objecten kunt u dus gemakkelijk kwijt.

Bedrijventerrein de Revelhorst is het nieuwste bedrijventerrein van de gemeente Zutphen en is voorzien van cameratoezicht voor al het opkomend en afrijdend verkeer. De ligging nabij de regionale verbindingswegen N314/N348 zorgt voor een snelle verbinding met de verschillende woonwijken en het centrum van Zutphen.

Verscheidene pluspunten van deze opslagruimte/garagebox:
– Grote elektrische overheaddeur met afstandsbediening
– Eindeloos stapelen tot 3,9m hoog
– 24-7 (altijd) zelf toegang tot uw werkplek en opslagruimte
– De box is voorzien van waterkraan met wasbak, licht en stopcontacten
– l. x br. x h.: 10 x 3,2 x 3,9 m
– Vloerbelasting maximaal 500 kg/m²
– Onderhoudsarm
– Vloeistofdichte vloer
– Vorstbeveiliging waterleiding
– de overheaddeur is 2,60 breed

KOOPSOM
€ 46.500,– K.K.
(dit betreft een vaste prijs)

VVE
Het complex heeft haar eigen vereniging van eigenaren die zich ontfermt over het beheer en onderhoud van uw complex. De jaarlijkse contributie voor de Vereniging van Eigenaren is inclusief de verzekering voor het gebouw en algemeen beheer van het complex. Te betalen aan VVE is op jaarbasis ca. € 220,–, onderverdeeld in:
– vastrecht elektra € 21,18
– verzekeringen € 39,74
– bijdrage algemene reserves € 160,–

De koper dient zich er zelf van te vergewissen dat het gekochte in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het beoogde gebruik. Koper dient zelf voor de eventueel benodigde vestiging- en/of milieuvergunning zorg te dragen.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Koopprijs: 46.500,- Kosten koper
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw


Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Zutphen
  • Adres: Loohorst 10
  • Postcode: 7207 BM

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


373f242fe2182d14bae6c11495f26d9f.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

2ada90d95a1737b74d75b97b0c38c9d3.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Hanzeweg 5

7202 CG Zutphen

HANZEWEG 5, ZUTPHEN (DC ZUTPHEN) DC Zutphen is gelegen aan de Hanzeweg 5 in Zutphen. Het betreft een nieuw en duurzaam distributiecentrum gevestigd op bedrijventerrein ‘de Mars’, één van de grootste bedrijventerreinen van Zutphen. De ontwikkeling zal bestaan uit bedrijfsruimte, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

5c82680fd708e76b5bd17be57cbf56a1.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Turfstraat 17

7201 KE Zutphen

TE HUUR mooie winkelruimte (rijksmonument) gelegen op A-locatie in “het bekende rondje” van de stad Zutphen. In de directe omgeving zijn o.a. vestigingen van KPN, Score, Primera en Subway gevestigd. De representatieve gevel is circa 6 meter breed. Het geheel […]

Huurprijs: 1.450,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.