Zutphen – Lijmerij 23A, € 1.000,- per maand

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Tussen het centrum van Zutphen en bedrijventerrein “De Mars” , direct bij het NS Intercity-station, is deze authentieke kantoorruimte te huur in de “Broodfabriek “. Het pand is onderdeel van Pakhuis Noorderhaven en bevindt zich op 50 meter loopafstand van het Qpark en het NS station. Het winkelgebied van Zutphen is slechts op enkele minuten loopafstand.
Met de realisatie van de wijk Noorderhaven is de sprong over het spoor gemaakt en ligt het spoor niet langer aan de rand van Zutphen, maar vormt het een levendig middelpunt. De historische panden ’Het Koelhuis’, ‘Pakhuis Noorderhaven’ en de ‘Zutphense Broodfabriek’ zijn recent nieuw leven ingeblazen en na grondige renovatie /transformatie een energieneutraal en wateroptimaal gebouw geworden. Het Pakhuis is een broedplaats voor ondernemers, die gefaciliteerd en ondersteund door investeerders, overheid en onderwijs tot bloei kunnen komen.

OPPERVLAKTE
Kantoorruimte met gemeenschappelijk toilet en pantry onderverdeeld in:
– begane grond : gemeenschappelijke entree, toilet en pantry;
– verdieping: kantoorruimte bestaande uit 1 grote ruimte met afzonderlijke /spreek-/presentatieruimte : in totaal ca. 120 m² (incl. ca. 18 m² bijtelling algemene ruimten)

VOORZIENINGEN
De ruimte wordt aangeboden in de huidige staat en zoals op de foto’s zichtbaar, en derhalve voorzien van vloerbedekking, verwarming, airco, verlichting, deels systeemplafond. De toiletten en de keuken zijn gemeenschappelijk en gesitueerd op de begane grond. Verhuurder is – indien gewenst – bereid om gezamenlijk met kandidaat huurder mee te denken over het door huurder gewenste opleveringsniveau. Uiteraard kan ook gebruik worden gemaakt van de faciliteiten die door de Broodfabriek worden aangeboden, zoals diverse vergadermogelijkheden en de horecavoorziening.

HUURPRIJS
De huurprijs voor deze commerciële ruimte is € 1. 000,– per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De vaste vergoeding t.b.v. servicekosten bedragen € 295,– per maand, te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te
compenseren.

AANVAARDING
In overleg; op korter termijn mogelijk.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Lijmerij 23A,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.000,- per maand
Prijs
€ 295,-
Prijs
€ 295,-
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM