Zutphen – Kade Zuid – Noorderhaven ong

Status
Verkocht
Oppervlakte
99.999 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Aan de noordzijde van Zutphen, waar tot begin deze eeuw industriepanden het beeld bepaalden, krijgt een nieuwe wijk vorm. Noorderhaven is de naam van de verrassende woon-, werk- en leefomgeving aan de IJssel, op een steenworp afstand van de historische binnenstad. Woningen, bedrijfspanden en de nieuwe jachthaven zijn enkele belangrijke ingrediënten voor de wijk in ontwikkeling. In totaal telt Noorderhaven straks ca. 1.100 woningen, van herenhuizen tot appartementen, koop en huur, in alle prijsklassen.
Het bestaande landschap en de cultuurhistorische elementen van dit gebied dienden als basis voor de stedenbouwkundige opzet. Hierdoor zijn de natuur/de rivier, de historie en de woningen onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Een van de ontwikkelde deelgebieden is het prachtige nieuwbouwplan Kade Zuid.

LOCATIE EN AANBOD:
Kade Zuid is gelegen nabij de P&R parkeergrage (ca. 375 plaatsen) die tevens een belangrijke bronpunt vormt voor de bezoekers van de Zutphense binnenstad. Uitstekend bereikbaar met auto, openbaar vervoer, fiets en te voet. Op slechts 5 minuten loopafstand van het historisch centrum van de binnenstad.

Op deze prachtige locatie tussen de IJssel en het Koelhuis bieden wij 2 commerciële units te koop aan, beide gelegen op de begane grond. In blokken C en F bevinden zich ieder een commerciële ruimte. Deze zijn respectievelijk 199 m2 en 81 m2 groot. Tevens is het mogelijk een parkeerplek in de parkeerkelder onder blokken D,E & F bij de commerciële ruimte te kopen en is bij blok C ook terrasruimte beschikbaar.

OPPERVLAKTE
Blok C 199 m2
Blok F 81 m2 VERKOCHT

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco.

KOOPSOM
Blok C: € 390.000,00 te vermeerderen met BTW vrij op naam.
Blok F: € 175.000,00 te vermeerderen met BTW vrij op naam.

De units betreffen nieuwbouwunits en worden door de Belastingdienst aangemerkt als nieuw vervaardigd vastgoed. Dit betekent dat de verkoop van bedrijfsunits van rechtswege is belast met BTW. in de zin van artikel 11 lid 4 van de Wet op de
Omzetbelasting. De koopsom zal gezien bovenstaande worden verhoogd met de wettelijk verschuldigde BTW.

KOOPSOM PARKEERPLEK:
€ 24.500,00 ex BTW per parkeerplek.

VVE bijdrage:
Indicatie per jaar ca. € 5,–/m2 te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING/AANVAARDING:
Blok C Q4 2023
Blok F Q1 2023
(dit betreft een planning)

VOORBEHOUDEN:
Goedkeuring directie verkoper.

ZEKERHEDEN
In bouwtermijnen.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Kade Zuid – Noorderhaven ong,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 390.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
99.999 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM, OVERIG