65d0f653239e84db604afcfe88a742d7.jpeg

Zutphen – Kade Zuid – Noorderhaven -ong

Koopprijs: 390.000,- Vrij op naam

Beschrijving

Aan de noordzijde van Zutphen, waar tot begin deze eeuw industriepanden het beeld bepaalden, krijgt een nieuwe wijk vorm. Noorderhaven is de naam van de verrassende woon-, werk- en leefomgeving aan de IJssel, op een steenworp afstand van de historische binnenstad. Woningen, bedrijfspanden en de nieuwe jachthaven zijn enkele belangrijke ingrediënten voor de wijk in ontwikkeling. In totaal telt Noorderhaven straks ca. 1.100 woningen, van herenhuizen tot appartementen, koop en huur, in alle prijsklassen.
Het bestaande landschap en de cultuurhistorische elementen van dit gebied dienden als basis voor de stedenbouwkundige opzet. Hierdoor zijn de natuur/de rivier, de historie en de woningen onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Een van de ontwikkelde deelgebieden is het prachtige nieuwbouwplan Kade Zuid.

LOCATIE EN AANBOD:
Kade Zuid is gelegen nabij de P&R parkeergrage (ca. 375 plaatsen) die tevens een belangrijke bronpunt vormt voor de bezoekers van de Zutphense binnenstad. Uitstekend bereikbaar met auto, openbaar vervoer, fiets en te voet. Op slechts 5 minuten loopafstand van het historisch centrum van de binnenstad.

Op deze prachtige locatie tussen de IJssel en het Koelhuis bieden wij 2 commerciële units te koop aan, beide gelegen op de begane grond. In blokken C en F bevinden zich ieder een commerciële ruimte. Deze zijn respectievelijk 199 m2 en 81 m2 groot. Tevens is het mogelijk een parkeerplek in de parkeerkelder onder blokken D,E & F bij de commerciële ruimte te kopen en is bij blok C ook terrasruimte beschikbaar.

OPPERVLAKTE
Blok C 199 m2
Blok F 81 m2 VERKOCHT

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco.

KOOPSOM
Blok C: € 390.000,00 te vermeerderen met BTW vrij op naam.
Blok F: € 175.000,00 te vermeerderen met BTW vrij op naam.

De units betreffen nieuwbouwunits en worden door de Belastingdienst aangemerkt als nieuw vervaardigd vastgoed. Dit betekent dat de verkoop van bedrijfsunits van rechtswege is belast met BTW. in de zin van artikel 11 lid 4 van de Wet op de
Omzetbelasting. De koopsom zal gezien bovenstaande worden verhoogd met de wettelijk verschuldigde BTW.

KOOPSOM PARKEERPLEK:
€ 24.500,00 ex BTW per parkeerplek.

VVE bijdrage:
Indicatie per jaar ca. € 5,–/m2 te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING/AANVAARDING:
Blok C Q4 2023
Blok F Q1 2023
(dit betreft een planning)

VOORBEHOUDEN:
Goedkeuring directie verkoper.

ZEKERHEDEN
In bouwtermijnen.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Koopprijs: 390.000,- Vrij op naam
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw


Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Zutphen
  • Adres: Kade Zuid - Noorderhaven
  • Postcode: 7201 MH

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


65d0f653239e84db604afcfe88a742d7.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

2ada90d95a1737b74d75b97b0c38c9d3.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Hanzeweg 5

7202 CG Zutphen

HANZEWEG 5, ZUTPHEN (DC ZUTPHEN) DC Zutphen is gelegen aan de Hanzeweg 5 in Zutphen. Het betreft een nieuw en duurzaam distributiecentrum gevestigd op bedrijventerrein ‘de Mars’, één van de grootste bedrijventerreinen van Zutphen. De ontwikkeling zal bestaan uit bedrijfsruimte, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

5c82680fd708e76b5bd17be57cbf56a1.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Turfstraat 17

7201 KE Zutphen

TE HUUR mooie winkelruimte (rijksmonument) gelegen op A-locatie in “het bekende rondje” van de stad Zutphen. In de directe omgeving zijn o.a. vestigingen van KPN, Score, Primera en Subway gevestigd. De representatieve gevel is circa 6 meter breed. Het geheel […]

Huurprijs: 1.450,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.