Zutphen – Dreef 4, € 135,- per m2 per jaar

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Tussen het centrum van Zutphen en bedrijventerrein “De Mars” is op loopafstand van het station 500 m2 kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Het object is gelegen nabij het station, McDonalds, Basif-Fit, Ballorig en bioscoop Cinemajestic. Tussen het station en deze locatie ligt de wijk Noorderhaven (een gebied wat zich kenmerkt door een mix van wonen en werken) welke net als deze locatie door twee nieuwe onderdoorgangen met het centrum van Zutphen verbonden zijn. Mede door de ligging nabij de nieuwe rondweg (N348) is er een snelle verbinding met de rijksweg A1.
In het gebouw bevinden zich o.a. dokter Bosman, Trajectum en STV.

OPPERVLAKTE
3e verdieping ca. 500 m².

VOORZIENINGEN
Het betreft een hoogwaardig afgewerkt kantoorobject, goed geconditioneerd zowel qua verwarmen als koelen, voorzien van eigen entree (voor en achter), pantry en toiletgroepen per verdieping, lift, brandslangen en poederblussers, systeemplafond v.v. TL en halogeenverlichting, databekabeling, noodverlichting en alarm.

HUURPRIJS
Prijs op aanvraag.

PARKEREN
Er zijn ca. 46 parkeerplaatsen op eigen terrein voor verhuur beschikbaar.
Prijs per parkeerplaats op aanvraag.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg, afhankelijk van geleverde diensten en kosten.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

AANVAARDING
In overleg.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Dreef 4,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 135,- per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Aantal
46