Zutphen – Coenensparkstraat ong, € 826.000,- v.o.n. of € 125,- per m2 per jaar

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
1.522 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

De verdwenen haven komt terug…..

Locatie Havenmeester 10 is gelegen in het nieuwe woonwerkgebied Noorderhaven, maar wel met het karakter van toen. De drie historische panden Koelhuis, Pakhuis en de Zutphense Broodfabriek krijgen een nieuw leven. De haven (Noorderhaven) die er ooit lag is terug. Het oude stratenpatroon blijft intact en delen van de oude vestingwerken en de vroegere Veemarkt krijgen een plek in het gebied. U vindt Havenmeester 10 direct aan de nieuw aangelegde Noorderhaven.
In Noorderhaven is ruimte voor ondernemen. Er is voldoende plek bij het station en rond de haven, in oude panden en in nieuwe gebouwen voor kleinschalige bedrijvigheid, horeca, kantoren en stedelijke voorzieningen.

Pak deze unieke kans om te werken in een unieke omgeving , momenteel worden drie commerciële ruimtes aangeboden variërend in diverse afmetingen:
Unit A, ca. 225 m²
Unit B, ca. 306 m²
Unit C, VERKOCHT

VOORZIENINGEN
In de basis betreft het een casco oplevering in de huidige staat. Verhuurder is echter wel bereid om gezamenlijk met kandidaat huurder mee te denken over het door huurder gewenste opleveringsniveau, al dan niet tegen meerprijs verdisconteerd in de huursom.

HUURPRIJS
De huurprijs voor de commerciële ruimte bedraagt € 125,- per m² per jaar (casco), te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

KOOP
Koop van de commerciële ruimten behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie over dit object

Zutphen – Coenensparkstraat ong,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 826.000,- v.o.n. of € 125,- per m2 per jaar
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.522 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
OVERIG
Parkeerfaciliteiten
Openbaar en betaald parkeren in de nabije omgeving