814514e0a3eae34d1a9af4b4ae2e06ed.jpeg
BedrijfsruimteBeschikbaar

Zelhem – Wassenaarweg 20

Huurprijs: 600,- Per maand

Beschrijving

TE HUUR: Nieuwbouw hoek bedrijfsunit 60m² in Zelhem!

Hoek locatie met eigen buitenterrein van circa 50m² direct naast de unit!

De bedrijfsunit is 60 m². Een entresolvloer is te realiseren waardoor je nog eens 30 m² extra ruimte creëert. De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen voor de deur en buitenruimte aan de zijkant van het pand. Daarnaast is er veel lichtinval door raampartij aan de zijkant van de unit.
In overleg is er ook sanitair te plaatsen (keuken/wc).

De unit heeft een stramienmaat van 5 meter en is ca. 8 meter hoog, voorzien van een eigen entree, overhead-deur (4,00×4,20 m1) met elektrische bediening, handzender en bouwkundige meterkast.

BEREIKBAARHEID
De unit is gelegen op een zeer goede zicht- en hoek locatie Wassenaarweg/Ericaweg en op zeer korte afstand van de rondweg van Zelhem, op ca. 10-15 minuten verwijderd van de plaatsen Doetinchem en Varsseveld met opritten van de autosnelweg A18 richting Arnhem en de N18 richting Enschede.

BESTEMMING
Bedrijventerrein Stedelijk Gebied Bronckhorst (vastgesteld 31-03-2016)
Gemeente Bronckhorst
Enkelbestemming: Bedrijventerrein
Functieaanduiding: bedrijf t/m categorie 3.1.

WAARBORGSOM
3 maanden huur.

HUURPRIJS
De huurprijs is vanaf €600,- te vermeerderen met de wettelijk BTW en exclusief de servicekosten/VVE kosten voor onderhoud van de elektrische overhead-deur, keuring blusmiddelen en bijdrage glazenwasser / gevelreiniging.
Huurprijs op basis van een basis afwerking, uitgebreidere afwerking zoals het realiseren van een keuken, wc of entresolvloer is bespreekbaar.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Huurprijs: 600,- Per maand
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

 • Oppervlakte 60 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Bedrijfsruimte
 • Bouwjaar 2023

Overig

 • Parkeerplaatsen 2
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Zelhem
 • Adres: Wassenaarweg 20
 • Postcode: 7021 PA

Bedrijfstakken in Zelhem


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


814514e0a3eae34d1a9af4b4ae2e06ed.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*

John

John van Dijk

0314-369859


Gerelateerde bedrijfspanden

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Zonnehorst 13 p

7207 BT Zutphen

TE HUUR Nieuwbouw bedrijfshal totaal 82 m2 met 3 stuks eigen parkeerplaatsen. Ca. 7,30 meter breed en bijna 11 meter diepe bedrijfshal zonder entresolvloer, wel met eigen meterkast met watermeter en elektrameter, elektrische roldeur, afmeting 400 cm breed en 330 […]

Huurprijs: 850,- Per maand

Meer informatie

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Loohorst 20

7207 BM Zutphen

TE HUUR: Grote bedrijfshallen met dockshelter en kantoorruimte in Zutphen! Op het jongste bedrijventerrein van Zutphen bieden wij deze ruime bedrijfshallen met dockshelter en kantoorruimte aan. De kantoorruimte heeft een totaaloppervlakte van circa 240 m². Daarnaast bieden wij aan, twee […]

Huurprijs: 86.500,- Per jaar

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.