37570e5e98f1a778e7b278947ec2a883.jpeg

Winterswijk – Ratumsestraat 20

Huurprijs: 2.100,- Per maand

Beschrijving

REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE van 280 m² met uitnodigende, overdekte entree, gelegen aan de RATUMSESTRAAT, een belangrijke aanlooproute behorend bij het kernwinkelgebied op circa 50 meter van het gezellige marktplein. In de directe omgeving bevinden zich meerdere gratis parkeermogelijkheden. Met de auto kunnen klanten zowel bij de voor- als achterzijde van het winkelpand komen.

Kenmerken Winkelruimte:
– gebruiksoppervlakte circa 270 m²
– hoekpand met een frontbreedte circa 27.1 meter
– pantry en toilet aanwezig
– achteringang met garage/magazijn en eigen parkeerplek

Het Winterswijkse centrum is gebaseerd op betaalbare kwaliteit voor een breed publiek. De combinatie van lokale ondernemers en (inter)nationale formules maakt het tot een geliefde bestemming voor Nederlandse en Duitse bezoekers. Winterswijk heeft een regionale verzorgingsfunctie. Het verzorgingsgebied bestaat uit 165.000 consumenten. De gemeente heeft geïnvesteerd in bereikbaarheid en de realisering van 1.800 gratis parkeerplaatsen in en rond het centrum. Het kernwinkelgebied is vernieuwd en in topconditie.

In zijn karakteristiek sluit de Ratumsestraat aan op andere aanloopstraten, zoals de Meddosestraat. De bebouwing in de Ratumsestraat valt op door zijn grootschaligheid. Aan het einde van de vorige eeuw zijn een aantal appartementencomplexen ontwikkeld. Op de begane grond van deze complexen is een winkelfunctie aanwezig. Het aanbod in de Ratumsestraat bestaat uit sterke lokale detaillisten en enkele landelijke trekkers waaronder de DA-drogist. Sinds 2013 is ook het museum Villa Mondriaan gevestigd in de Ratumsestraat (en de Zonnebrink).

Bestemmingsplan
Het object valt binnen bestemmingsplan Winterswijk Centrum, bestemd voor gemengde doeleinden (GD4). Deze bestemming biedt mogelijkheden voor winkels, kantoren en maatschappelijke dienstverlening.

De cijfers (bron: Locatus 2017)
– verzorgingsgebied van 165.000 consumenten
– 5,8 miljoen bezoekers per jaar
– 38% Duitse bezoekers
– € 164 miljoen bestedingen per jaar

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 2.100,- Per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding

Oppervlakte & inhoud

Bouw


Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Winterswijk
  • Adres: Ratumsestraat 20
  • Postcode: 7101 MV

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


37570e5e98f1a778e7b278947ec2a883.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

40ce8e66cb411144b8780c41badaf70a.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Wheme 1

7101 NT Winterswijk

WINKEL/KANTOOR van ca. 75 m², gelegen op de HOEK WHEME-WILLINKSTRAAT, een belangrijke aanlooproute behorend bij het kernwinkelgebied. Aan de voorzijde en in de directe omgeving bevinden zich meerdere gratis parkeermogelijkheden. Kenmerken Winkelruimte: – gebruiksoppervlakte ca. 75 m² – frontbreedte ca. […]

Huurprijs: 990,- Per maand

Meer informatie

3074a4cd602afc2d9304f91bbd68d9cb.jpeg

Bedrijfsruimte

Verkocht

Europalaan 5 -I

7102 AA Winterswijk

VRIJSTAANDE HOBBYRUIMTE / SCHUUR / STALLINGSRUIMTE Gunstige locatie nabij het centrum. Degelijk oudbouw. In 1998 verbouwd waarbij de kap/het dak is aangepast. De begane grond heeft een betonvloer, de verdiepingsvloer is van hout. Vloeroppervlakte begane grond circa 155 m². Vrije […]

Vraagprijs: 127.500,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.