Westervoort – Het Hazeland 10- 12, € 575.000,- k.k.

Status
Verkocht
Oppervlakte
1.040 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Te Koop bedrijfshal met woning (nr 10 & nr 12). Bespreekbaar is de aankoop van de naastgelegen bedrijfshal met buitenterrein(nr 18).

De bedrijfshal waarbij de woning hoort is ca. 350 m² groot en voorzien van sanitair, kantine, stroom en water, daarnaast heeft de bedrijfsruimte een 2e verdieping. Ideaal voor eigen gebruik als werklocatie en of voor de verhuur. De bedrijfshal is voorzien van een hoge elektrische overheaddeuren en het terrein is afsluitbaar middels een elektrische schuifpoort.

De royale woning met grote tuin en berging, de tuin ligt rondom en heeft een zwembad in de achtertuin met zitgedeelte. 2 grote hallen op toplocatie. Dit alles bevindt zich op een terrein van ruim 1040 m2 op een A- locatie, 2 minuten van de A12 en vlakbij de Duitse grens.

Indeling woning: op de begane grond bevind zich een ruime L vormige woonkamer met open haard, 2x een schuifpui voor naar buiten en de serre/overkapping. De aparte keuken met deur naar buiten, de ruime hal met toilet en doorloop naar de bijkeuken en de grote serre/overkapping maken de begane grond compleet. De eerste verdieping is bereikbaar via de trap in de hal en brengt je naar de 3 slaapkamers, waarvan de grootste met balkon. De badkamer is voorzien van bad, douche en een 2e toilet. De vliering biedt ca. 1,50 meter stahoogte.

Voor de bedrijfshal(ca. 350 m²) en de woning geldt er een vraagprijs van € 575.000,- k.k.

De naastgelegen bedrijfshal van ca. 200 m² groot is ook voorzien van sanitair, kantine, stroom en wateren heeft eveneens een 2e verdieping. Deze bedrijfshal is ook voorzien van een hoge elektrische overheaddeur en het terrein is ook afsluitbaar middels een elektrische schuifpoort.

Voor deze bedrijfshal met buitenterrein is de vraagprijs € 295.000,- k.k.

Neemt u gerust contact met ons op te nemen bij interesse in dit object.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Meer informatie over dit object

Westervoort – Het Hazeland 10- 12,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 575.000,- k.k.
Status
Verkocht

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.040 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN