303c7df8758d193a93f76535aef030a5.jpeg
BedrijfsruimteBeschikbaar

Vorden – Stationsweg 31

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Dit unieke stationsgebouw uit 1878 heeft de bijzondere architectuurhistorische, stedenbouwkundige en algemeen historische waarden grotendeels weten te behouden. Wat dit pand extra bijzonder maakt, is de opvallende en functionele ligging aan het spoor. De kap van het stationsgebouw is voorzien van Philibertspanten, wat tamelijk zeldzaam is in de gemeente Bronckhorst en in het bijzonder het dorp Vorden.

De gemeente Bronckhorst heeft besloten om het pand te verkopen en nodigt daarom marktpartijen uit om een ontwikkelvisie in te dienen, samen met een financieel bod. Grijp deze unieke kans om dit historische en bijzondere stationsgebouw te verwerven en een nieuwe invulling te geven!

De verwerving van het stationsgebouw is een unieke kans voor marktpartijen die onder meer willen profiteren van de prachtige omgeving en de toeristische mogelijkheden. Vorden, onderdeel van de gemeente Bronckhorst in de provincie Gelderland, is een populaire bestemming voor fiets- en wandelliefhebbers vanwege de schitterende omgeving en negen kastelen die langs een bekende fietsroute liggen. Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar Vorden om deze kastelentocht te beleven.

Dit architectuurhistorisch gebouw omvat een werkplaats en kantoorruimte op de begane grond, die intern met elkaar verbonden zijn. De werkplaats heeft een ingang aan de straatkant, terwijl het kantoor een eigen ingang heeft die uitkomt in een hal. De hal biedt toegang tot toiletten en diverse kantoorruimtes. De verdiepingen zijn te bereiken via een aparte ingang aan de achterzijde van het gebouw. Op de bovenverdiepingen bevindt zich een voormalige woning.

OPPERVLAKTE
De totale vloeroppervlakte van het stationsgebouw bedraagt ca. 386 m².

– Begane grond ca. 240 m²
– 1e verdieping ca. 92 m²
– 2e verdieping ca. 54 m²

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
Het stationsgebouw is op een opvallende locatie gelegen, direct naast het spoor, waardoor het zeer goed bereikbaar is voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bereikbare locatie. In de omgeving zijn voornamelijk grondgebonden woningen, winkels, kleinschalige horeca en andere voorzieningen te vinden. Hoewel Vorden niet direct aangesloten is op het snelwegennet, is het via de N316 en N319 verbonden met omliggende plaatsen en snelwegen. De snelwegen A1 en A18 zijn respectievelijk in ongeveer 20 minuten rijden te bereiken.

Het dorp Vorden heeft een goed voorzieningenniveau met een kernwinkelgebied op minder dan een kilometer afstand van het stationsgebouw. Hier zijn diverse winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen te vinden, evenals horecavoorzieningen. Daarnaast beschikt Vorden over scholen, maatschappelijke- en sportvoorzieningen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het geldende bestemmingsplan ‘Stedelijk gebied Bronckhorst’, welke op 31 maart 2016 is vastgesteld en de bestemming ‘gemengd’ heeft. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het stationsgebouw wordt verkocht onder het “As is, where is” principe.

BIEDPROCEDURE
Geïnteresseerden kunnen de leidraad biedprocedure opvragen via ons kantoor.

Indien u vragen heeft met betrekking tot de biedprocedure of een toelichting wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor op 0573-222450.

KIJKMOMENTEN
De locatie kan op afspraak bezichtigd worden. Hiervoor zijn 2 kijkmomenten ingepland, te weten op:
Maandag 15 mei 2023 van 14.00 – 15.30 uur
Woensdag 7 juni 2023 van 15.00 – 16.30 uur
U kunt u verzoek tot bezichtiging indienen per email (hansschuttenbelt@thomapost.nl) onder vermelding van “Schouw van de locatie Stationsweg 31-33 te Vorden”.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs :
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding

Oppervlakte

 • Oppervlakte 310 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Bedrijfsruimte
 • Bouwjaar 1878

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Vorden
 • Adres: Stationsweg 31
 • Postcode: 7251 EL

Bedrijfstakken in Vorden


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

E68795225d66d6d5f604206547bfec73.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Heesweg 17

8102 HJ Raalte

TE HUUR Op goed bereikbare locatie op bedrijvenpark “De Zegge” en onderdeel uitmakend van de volumineuze detailhandelstrip aan de Heesweg is deze bedrijfsruimte met kantoor te huur. Verder maken een vestiging van Welkoop, Otak en Woonstudio onderdeel uit van deze […]

Huurprijs: 230.000,- Per jaar

Meer informatie

3dd782b8a87e662ec21d1b4321673265.jpeg

Bedrijfsruimte

Verkocht

Molenstraat 155

7321 BD Apeldoorn

TE KOOP bedrijfsobject gelegen op een hoek van de Molenstraat/Floralaan met royale parkeergelegenheid (ca. 10 parkeerplaatsen) op eigen terrein. LIGGING De Molenstraat is gesitueerd aan de oostzijde van Apeldoorn, op loopafstand van winkels, diverse horecavoorzieningen, kinderopvang, scholen en station. Apeldoorn […]

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.