16cde299228fbd41cfbeb9599e0ade74.jpeg
BedrijfsruimteBeschikbaar

Vorden – Dienstenweg 23

Vraagprijs: 395.000,- Kosten koper

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Op een uitstekende zichtlocatie op het bedrijventerrein ’t Werkveld bieden wij dit bedrijfsobject aan bestaande uit een bedrijfshal met kantoor- /receptieruimte op de begane grond en op de eerste verdieping een entresol, kantoorruimte, toilet en bergruimte. Het ruime buitenterrein is voorzien van bestrating. Aan verduurzaming is ook gedacht, op het dak zijn 56 zonnepanelen aanwezig. Tot het verkochte behoort ook de mandeligheid van 30% op het achtergelegen perceel (parkeerplaats). Het object is momenteel in gebruik als garagebedrijf, maar leent zich goed voor meerdere doeleinden. De gevestigde bedrijven in de omgeving zijn actief in de handel, bouw, industrie en dienstverlening.

OPPERVLAKTE
Begane grond receptie / kantoren: circa 58 m²
Begane grond werkplaats: circa 230 m²
1e verdieping opslag: circa 60 m²
1e verdieping kantoren/kantine/berging: circa 50 m²

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Vorden, sectie B, nummer 2576 gedeeltelijk, groot circa 1.000 m² of zo groot als na kadastrale inmeting zal blijken.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte heeft een goede bereikbaarheid met zowel eigen- en openbaar vervoer. De bushalte is gelegen op ca. 150 meter afstand en het treinstation is gelegen op ca. 2 autominuten. De Rijksweg A1 ligt op ongeveer 25 autominuten. De plaatsen Zutphen en Lochem liggen in de nabijheid.

BESTEMMING
Bij de gemeente Bronckhorst valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan “Stedelijk Gebied Veegplan 2017-2” en heeft hierin de enkelbestemming “Bedrijventerrein”. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– meterkast;
– verwarming;
– airconditioning;
– verlichting;
– toiletgroep;
– pantry;
– overheaddeuren;
– zonnepanelen.

De aanwezige werkplaatsequipment is eventueel ter overname.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

KOOPGEGEVENS

KOOPPRIJS
€ 395.000,- kosten koper

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 395.000,- Kosten koper
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding

Oppervlakte

 • Oppervlakte 1000 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Bedrijfsruimte

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Vorden
 • Adres: Dienstenweg 23
 • Postcode: 7251 KP

Bedrijfstakken in Vorden


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


16cde299228fbd41cfbeb9599e0ade74.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Poolmansweg 119

7545 LP Enschede

OBJECT/LIGGING Te koop Café De Roozeboom met riante bovenwoning, gelegen aan de Poolmansweg 119-119a te Enschede. Het object ligt in de wijk Elferink-Heuwkamp, ten westen van het stadscentrum. Even ten noorden van het object ligt een winkelboulevard. De wijk is […]

Vraagprijs: 425.000,- Kosten koper

Meer informatie

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Marssteden 90

7547 TD Enschede

OBJECT/LIGGING Te huur recent gemoderniseerde bedrijfsunit bestaande uit circa 144 m² bedrijfs- en kantoorruimte gelegen op bedrijvenpark de Marssteden in Enschede. Het bedrijvenpark is zeer goed bereikbaar door de centrale ligging aan de snelweg A35 en de uitvalswegen van Enschede. […]

Huurprijs: 850,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.