Ulft – Riezenweg 22

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Voordelig een bedrijfsunit huren in Ulft?

Dat kan! De bedrijfsunits die te huur zijn hebben afmetingen van ca. 15 m x 4,50 m x 2,45 m (L x B x H). De units zijn instapklaar en kunnen zodoende direct in gebruikt genomen worden. Het laden en lossen wordt u zo makkelijk mogelijk gemaakt op locatie, dit middels de diverse vrij te gebruiken aanwezige transport- en palletkarren en met inpandig laden en lossen worden uw goederen niet nat. Daarnaast is het gebouw voorzien van een dockshelter. Uw bedrijfsunit is van 6:00 – 22:00 uur, 7 dagen per week bereikbaar.

De royale bedrijfsunits zijn voorzien van meerdere stopcontacten, eigen elektronische meterkast en de nieuwste waterdichte led TL-lampen, indien gewenst zijn er krachtstroom voorzieningen te realiseren in uw unit. Naast de opslag van goederen en materialen bieden wij u de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes met showroom. En dit alles in een zeer veilige omgeving, want het gehele pand is omheind en toegang wordt verleend d.m.v. een smartkey, meerpunts-slot en extra unit beveiliging in de vorm van een ‘door defender’.

Standaard voorzieningen:
– Stromend water
– Elektra met eigen tussenmeter (krachtstroom op aanvraag)
– Led verlichting (3x)
– Wandcontactdoos (3x)
– Groenvoorziening
– Brievenbus
– Buitenverlichting
– Gezamenlijke reclamezuil
– Parkeergelegenheid

Mogelijke voorzieningen op aanvraag:
– Verdiepingsvloer
– Trap
– Elektrische deur
– Zonnepanelen
– Krachtgroep
– Extra verwarming
– Internet/glasvezel

Huurprijs is vanaf € 395,-, exclusief BTW per maand, exclusief verbruikslasten. Borgsom van 3 maanden en de huur dient per maand vooruit betaald worden.

Verdere contact informatie van de verhuurder van de units vindt u via de website http://www.bedrijfsruimte-ulft.nl of neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over dit object

Ulft – Riezenweg 22,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 395,- per maand
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN