Cea3ad84841b5c462de9177c9fe2aa09.jpeg

Ulft – Riezenweg 22

Huurprijs: 395,- Per maand

Beschrijving

Voordelig een bedrijfsunit huren in Ulft?

Dat kan! De bedrijfsunits die te huur zijn hebben afmetingen van ca. 15 m x 4,50 m x 2,45 m (L x B x H). De units zijn instapklaar en kunnen zodoende direct in gebruikt genomen worden. Het laden en lossen wordt u zo makkelijk mogelijk gemaakt op locatie, dit middels de diverse vrij te gebruiken aanwezige transport- en palletkarren en met inpandig laden en lossen worden uw goederen niet nat. Daarnaast is het gebouw voorzien van een dockshelter. Uw bedrijfsunit is van 6:00 – 22:00 uur, 7 dagen per week bereikbaar.

De royale bedrijfsunits zijn voorzien van meerdere stopcontacten, eigen elektronische meterkast en de nieuwste waterdichte led TL-lampen, indien gewenst zijn er krachtstroom voorzieningen te realiseren in uw unit. Naast de opslag van goederen en materialen bieden wij u de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes met showroom. En dit alles in een zeer veilige omgeving, want het gehele pand is omheind en toegang wordt verleend d.m.v. een smartkey, meerpunts-slot en extra unit beveiliging in de vorm van een ‘door defender’.

Standaard voorzieningen:
– Stromend water
– Elektra met eigen tussenmeter (krachtstroom op aanvraag)
– Led verlichting (3x)
– Wandcontactdoos (3x)
– Groenvoorziening
– Brievenbus
– Buitenverlichting
– Gezamenlijke reclamezuil
– Parkeergelegenheid

Mogelijke voorzieningen op aanvraag:
– Verdiepingsvloer
– Trap
– Elektrische deur
– Zonnepanelen
– Krachtgroep
– Extra verwarming
– Internet/glasvezel

Huurprijs is vanaf € 395,-, exclusief BTW per maand, exclusief verbruikslasten. Borgsom van 3 maanden en de huur dient per maand vooruit betaald worden.

Verdere contact informatie van de verhuurder van de units vindt u via de website www.bedrijfsruimte-ulft.nl of neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op!

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 395,- Per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1989

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Ulft
  • Adres: Riezenweg 22
  • Postcode: 7071 PV

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.