Terborg – Marktplein ong, € 129.500,- k.k.

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
130 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Herontwikkelingsobject te koop in het centrum van Terborg, gelegen aan de Doetinchemseweg; de doorgaande weg van Gaanderen naar Silvolde. Het object omvat momenteel twee winkelruimtes; één aan de zijde van de Doetinchemseweg en één aan de zijde van het Marktplein. Boven iedere winkel bevindt zich een bedrijfswoning. Zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde is een klein erf/parkeergelegenheid. Aan het Marktplein bevindt zich onder andere een Plus supermarkt en een vestiging van Lidl. Terborg is centraal gelegen in de Achterhoek, en kent een uitgebreid aanbod aan winkelvoorzieningen en uitgaansgelegenheden.

Bijzonderheden:
De gemeente Oude IJsselstreek heeft aangegeven te willen meewerken aan wijziging van de huidige bestemming naar wonen. De verkoper zorgt voor de omgevingsvergunning en de daaraan gerelateerde zaken en zorgt voor een nieuw huisnummer. Koper bouwt af op basis van het ingediende bouwplan (zie plattegronden).

Indeling en metrages:

Marktplein
-Winkelruimte ca. 40 m²
-Verdieping: overloop en 3 slaapkamers
-Vrijstaande houten garage ca. 15 m²

Perceelgrootte: 130 m²

Voorzieningen:
-Nutsaansluitingen
-Riolering
-Verwarming

Opleveringsniveau: In de huidige staat. (as is)

Bereikbaarheid:
Het object is gunstig gelegen en goed bereikbaar, zowel voor zakelijke doeleinden als voor toekomstige bewoners. Het ligt op loopafstand van het centrum van Terborg met al haar voorzieningen.

Parkeervoorzieningen:
Op eigen terrein zijn (beperkte) parkeermogelijkheden. Achter het object, aan het Marktplein zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan: “Kom Terborg” , vastgesteld in 2012 met als bestemming: Detailhandel, bedrijfswoningen.

Object is ook samen te koop met achtergelegen deel dat wij aanbieden onder Doetinchemseweg 11 Terborg voor € 249.500,- k.k.

Aanvaarding: In overleg

Meer informatie over dit object

Terborg – Marktplein ong,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 129.500,- k.k.
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
130 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
OVERIG