‘s-Heerenberg – Emmerikseweg 25

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
36.930 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Te huur BIJZONDERE KANTOOR- HORECA- en/of PRAKTIJKRUIMTE

Het Gouden Handen in ‘s-Heerenberg (Gelderland) heeft naast een woonbestemming, ook een publieksfunctie, diverse publieksgerichte organisaties gingen u voor.

Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een oppervlakte van 305 m². De huidige horeca bestemming biedt diverse mogelijkheden en in overleg met de Gemeente zijn er wellicht terras mogelijkheden (vergunning loopt via de Gemeente Montferland).

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij voorkeur in combinatie met de benedenruimte de unieke Grote Kapel op de 1e verdieping er bij te huren. De Grote Kapel op de 1e verdieping heeft een afmeting van ca. 245 m².

Het gebouw is na de herbestemming voorzien van de modernste gemakken en biedt een unieke historische sfeer en uitstraling die u en uw gasten absoluut meerwaarde bieden. Ruime parkeervoorzieningen.

Gouden Handen ligt letterlijk op een steenworp afstand van de grens met Duitsland. Binnen een uur autorijden liggen populaire en charmante, Duitse steden als Emmerich, Bocholt, Oberhausen (Centro winkelcentrum), Düsseldorf en Köln met al hun voorzieningen. Het ‘goedkope vliegveld’ Weeze is slechts 40 minuten rijden. En via de A12 zijn ook Nederlandse steden als Arnhem, Nijmegen en de Randstad snel bereikbaar.

Aan de achterzijde van Gouden Handen is de oorspronkelijke kloostertuin in ere hersteld. Een plezierige plek om te wandelen en te genieten van de kleurrijke omgeving.

Maak een afspraak om de juiste indruk te krijgen van de unieke sfeer en de diverse mogelijkheden.

Meer informatie over dit object

‘s-Heerenberg – Emmerikseweg 25,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 75,- per m2 per jaar
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
36.930 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
OVERIG
Aantal
20