014800e3e7ad115a1cee32168dff8297.jpeg
KantoorruimteBeschikbaar

‘s-heerenberg – Emmerikseweg 25

Huurprijs: 1.950,- Per maand

Beschrijving

Te huur BIJZONDERE KANTOOR en/of PRAKTIJKRUIMTE op de begane grond!
Ook in kleinere units te huur.

Het Gouden Handen in ‘s-Heerenberg (Gelderland) heeft naast een woonbestemming, ook een publieksfunctie, diverse publieksgerichte organisaties gingen u voor.

PRAKTIJKRUIMTE / KANTOORRUIMTE
Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een oppervlakte van 305 m². De begane grond is in kleinere units in te delen waardoor het zich perfect leent voor fysiotherapie of fitness.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de unieke Grote Kapel op de 1e verdieping er bij te huren. De Grote Kapel op de 1e verdieping heeft een afmeting van ca. 245 m².

Het gebouw is na de herbestemming voorzien van de modernste gemakken en biedt een unieke historische sfeer en uitstraling die u en uw gasten absoluut meerwaarde bieden. Ruime parkeervoorzieningen.

GOUDEN HANDEN:
Gouden Handen ligt letterlijk op een steenworp afstand van de grens met Duitsland. Binnen een uur autorijden liggen populaire en charmante, Duitse steden als Emmerich, Bocholt, Oberhausen (Centro winkelcentrum), Düsseldorf en Köln met al hun voorzieningen. Het ‘goedkope vliegveld’ Weeze is slechts 40 minuten rijden. En via de A12 zijn ook Nederlandse steden als Arnhem, Nijmegen en de Randstad snel bereikbaar.

Aan de achterzijde van Gouden Handen is de oorspronkelijke kloostertuin in ere hersteld. Een plezierige plek om te wandelen en te genieten van de kleurrijke omgeving.

AFSPRAAK MAKEN?
Maak een afspraak om de juiste indruk te krijgen van de unieke sfeer en de diverse mogelijkheden.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Huurprijs: 1.950,- Per maand
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

 • Oppervlakte 1000 m2
 • Parkeerplaatsen 20

Bouw

 • Huidig gebruik Kantoorruimte
 • Bouwjaar 2013

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: 's-heerenberg
 • Adres: Emmerikseweg 25
 • Postcode: 7041 AV

Bedrijfstakken in 's-heerenberg


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


014800e3e7ad115a1cee32168dff8297.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Gerelateerde bedrijfspanden

Ce38023ddb4cd1ab0b85d6e0dccc5add.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Korte Wensinksweg 1

7622 LB Borne

Zie jij je al werken in deze kantoorvilla? LIGGING Op een uitstekende locatie in het centrum van Borne, bieden wij kantoor-/praktijkruimte aan in een karakteristieke villa. De kantoor-/praktijkruimten bevinden zich allen op de begane grond. De kantoor-/praktijkruimten zijn volledig gestoffeerd. […]

Huurprijs: 1.350,- Per maand

Meer informatie

838383f40e0e09ff58a84448471aa559.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Prins Bernhardweg 7

7241 DH Lochem

OBJECT/LIGGING Representatieve kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping van de karakteristieke beeldbepalende kantoorvilla “Huize Welna”. Huize Welna is gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de rand van het centrum van Lochem en is ingericht als exclusieve kantoorruimte. Alle voorzieningen, zoals […]

Huurprijs: 125,- m2 / p.j.

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.