‘s-Heerenberg – Emmerikseweg 19C, € 450,- per maand

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
17.965 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Op unieke locatie in s’-Heerenbergh is deze multifunctionele kantoorruimte van ca. 26 m² te huur met gezamenlijke wachtruimte, keuken en sanitair.

Dit gebouw is voorzien van de modernste gemakken en biedt een unieke historische sfeer en uitstraling die uw cliënten unieke meerwaarde bieden. Ruime parkeer- en publieke voorziening.

Op de begane grond van het gebouw komen naast de balie van de gemeente, een politiepost, een consultatiebureau, ruimte voor Centrum Jeugd & Gezin enkele kantoorunits geschikt voor (deel)verhuur.

Letterlijk op een steenworp afstand van de grens met Duitsland staat het voormalige klooster Gouden Handen, waar als aanvulling op meerdere gemeentelijke voorzieningen en 42 woonruimtes ook ruimte is voor ondernemers die zich willen richten op bewoners en een groot aantal (toekomstige) bezoekers.

Deze locatie ligt op 10 auto minuten rijden van Zevenaar evenals op aantrekkelijke andere populaire en charmante, Duitse steden als Emmerich, Bocholt, Oberhausen (Centro winkelcentrum). Het ‘goedkope vliegveld’ Weeze is slechts 40 minuten rijden. En via de A12 zijn ook Nederlandse steden als Doetinchem, Arnhem, Nijmegen en de Randstad snel bereikbaar.

Maak een afspraak om de juiste indruk te krijgen van de unieke sfeer.

Meer informatie over dit object

‘s-Heerenberg – Emmerikseweg 19C,

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 450,- per maand
Status
Beschikbaar

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
17.965 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
OVERIG
Prijs
€ 0,-
Aantal
0