244b89703ecc25644cb89513f110d2bb.jpeg

‘s-heerenberg – Emmerikseweg 19-B 2

Prijs op aanvraag

Beschrijving

Op unieke locatie in s’-Heerenberg is te huur deze multifunctionele kantoorruimte van ca. 43 m² met gezamenlijke wachtruimte, keuken en sanitair.

Dit gebouw is voorzien van de modernste gemakken en biedt een unieke historische sfeer en uitstraling die uw cliënten unieke meerwaarde bieden. Ruime parkeer- en publieke voorziening.

Op de begane grond van het gebouw komen naast de balie van de gemeente, een politiepost, een consultatiebureau, ruimte voor Centrum Jeugd & Gezin enkele kantoorunits geschikt voor (deel)verhuur.

Letterlijk op een steenworp afstand van de grens met Duitsland staat het voormalige klooster Gouden Handen, waar als aanvulling op meerdere gemeentelijke voorzieningen en 42 woonruimtes ook ruimte is voor ondernemers die zich willen richten op bewoners en een groot aantal (toekomstige) bezoekers.

Deze locatie ligt op 10 auto minuten rijden van Zevenaar evenals op aantrekkelijke andere populaire en charmante, Duitse steden als Emmerich, Bocholt, Oberhausen (Centro winkelcentrum). Het ‘goedkope vliegveld’ Weeze is slechts 40 minuten rijden. En via de A12 zijn ook Nederlandse steden als Doetinchem, Arnhem, Nijmegen en de Randstad snel bereikbaar.

Maak een afspraak om de juiste indruk te krijgen van de unieke sfeer.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Prijs op aanvraag
  • Status Verhuurd onder voorbehoud
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Bouwjaar 1905

Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: 's-heerenberg
  • Adres: Emmerikseweg 19
  • Postcode: 7041 AV

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

7996d207d038686e74c124ce0e9c03f0.jpeg

Winkelruimte

Beschikbaar

Boliestraat 23 A-25

7001 BA Doetinchem

Circa 170 m² turn-Key WINKELRUIMTE te huur in de Boliestraat naast o.a. de bekende winkelbedrijven als Prénatal, Wil Klaassen Mode, Engelen schoenmode, Van Dal Mannenmode, State of Art en gelegen in de directe nabijheid van het Doetinchemse horecahart. De winkel […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Bd71b22555807e430b56a6de374b86b9.jpeg

Leisure

Beschikbaar

Verlengde van Echtenskanaal NZ 2

7894 EA Zwartemeer

Te koop circa 32 hectare ontwikkelingsgebied voor een recreatiepark met waterpartijen, groot horeca zalencentrum, camping met moderne sanitaire gebouwen, blokhutten en sportvoorzieningen in Noordoost Nederland. Het huidige Sportlandgoed Zwartemeer, bestaande uit: – hoofdgebouw met receptie en diverse horeca- en vergaderruimten, […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.