1cefbeed078a817389c98c74ac4c5810.jpeg

Ruurlo – Stationsstraat 4

Prijs notk: 1,- Kosten koper

Beschrijving

Te koop aangeboden: voormalig St. Willibrordusschool in Ruurlo

De gemeente Berkelland biedt de voormalige St. Willibrordusschool in Ruurlo te koop aan. De locatie wordt aangeboden via een openbare inschrijving. Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld tot uiterlijk 31 december 2019, 12.00 uur een bieding uit te brengen. Geïnteresseerden kunnen alle verkoopinformatie over het object opvragen via een digitaal ingerichte dataroom.

De locatie
De voormalige St. Willibrordusschool is gelegen aan de Stationsstraat in Ruurlo. Op het terrein bevindt zich het hoofdgebouw met enkele bijgebouwen, waaronder een fietsenberging en een noodlokaal. Het terrein is in totaal 3.123 m2 groot.

Gebruik
De gemeente stelt potentiële gegadigden in de gelegenheid een bieding uit te brengen, met daarbij een goed gedocumenteerd plan voor het toekomstig gebruik van de St. Willibrordusschool. De gemeente stelt op voorhand geen eisen ten aanzien van het behoud van het schoolgebouw. Een plan voor behoud van (een gedeelte van) het gebouw kan een optie zijn maar is geen voorwaarde. Er gelden geen beperkingen vooraf, slechts enkele specifieke gebruiksvormen zijn in het bidbook uitgesloten.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen binnen het geldende bestemmingsplan “Ruurlo, woongebieden 2011” met bestemming ‘maatschappelijke doeleinden’ en functieaanduiding ‘onderwijs’.

De gemeente Berkelland toont zich met een inspanningsverplichting bereid het bestemmingsplan te verruimen. Mogelijke andere gebruiksvormen kunnen zijn: maatschappelijke voorzieningen, culturele activiteiten, gezondheidszorg, lichte bedrijvigheid, ondersteunende horeca (dus geen zelfstandige horeca) en woondoeleinden.
Ten aanzien van woondoeleinden is de locatie opgenomen in de Structuurvisie Wonen Ruurlo 2017-2025 met de omschrijving dat er mogelijk 3 woningen kunnen worden toegevoegd.

Voor de functies die niet binnen het bestemmingsplan passen moet een zorgvuldige afweging worden gemaakt en vervolgens kan eventueel een afwijkingsprocedure of een procedure tot herziening van het bestemmingsplan worden gevolgd.

Bezichtigingen
De locatie is voor geïnteresseerden te bezichtigen op vrijdag 11 oktober 2019 van 15.00 – 16.30 uur en op vrijdag 18 oktober 2019 van 15.00 – 16.30 uur, uitsluitend na aanmelding bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars te Lochem, via e-mail: [email protected]

De inschrijving
De gemeente Berkelland stelt zich op het standpunt dat niet alleen de opbrengst doorslaggevend zal zijn voor de uiteindelijke gunning. Ook de ruimtelijke kwaliteit van het plan voor het toekomstig gebruik en het algemeen nut/belang dat met het plan gemoeid is, speelt een rol.

Om alle geïnteresseerden een gelijke kans te geven, dienen belangstellenden vóór 31 december 2019, 12:00 uur, een onvoorwaardelijk bod uit te brengen dat is voorzien van een uitgewerkt plan voor het toekomstig gebruik. Dit document dient schriftelijk en aangetekend verstuurd te worden aan Berkelstede Notarissen, Postbus 88, 7270 AB Borculo.

Meer informatie
Uitgebreide documentatie, kan per e-mail worden opgevraagd bij: [email protected] Nadere informatie: Thoma Post Bedrijfsmakelaars, Prins Bernhardweg 7, 7241 DH Lochem. Telefoon 0573 – 222 450. Contactpersoon: de heer J. Boers.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Prijs notk: 1,- Kosten koper
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding

Oppervlakte & inhoud

Bouw


Locatie

  • Provincie: Gelderland
  • Plaats: Ruurlo
  • Adres: Stationsstraat 4
  • Postcode: 7261 AD

Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Bdbd0c85120733959c782afddf8edadc.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Aalsvoort 104 ong

7241 MA Lochem

ALGEMEEN Duurzaam gebouwde bedrijfsunit met verdieping van totaal circa 52 m² en garagebox op de begane grond van circa 18 m². Gelegen op het bedrijventerrein “Aalsvoort-West” tegenover de milieustraat. Goed bereikbaar op slechts 10 minuten rijden van de rijksweg A1 […]

Huurprijs: 450,- Per maand

Meer informatie

38a592a0c8beb64f4fb13bda0faa51fa.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Raadhuisstraat 8

7478 AG Diepenheim

ALGEMEEN Gelegen op een prachtige locatie aan de rand van de kleine kunststad Diepenheim is een turnkey kantoorruimte beschikbaar gelegen op de verdieping in de voormalige Maalderij. De ruimte maakt onderdeel uit van Cultuurcentrum Herberg De Pol. OPPERVLAKTE De kantoorruimte […]

Huurprijs: 875,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.