C0fd9f170670a00b1cfa75a322718c46.jpeg
Maatschappelijk vastgoedVerkocht bij inschrijving

Ruurlo – Groenloseweg 1

Beschrijving

Dit markante kerkgebouw met omliggend terrein op een prachtige locatie gaat haar oorspronkelijke functie verliezen. Onze opdrachtgever heeft besloten tot verkoop over te willen gaan en nodigt marktpartijen uit om een toekomstvisie in te dienen die vergezeld gaat met een financiële bieding.

Het geheel betreft de rooms-katholieke kerk Sint Willibrordus met pastorie, parochiehuisje, schuurgebouw, erf en omliggende grond welke staan aangetekend als gemeentelijk monument.

De rooms-katholieke kerk Sint Willibrordus is gebouwd 1869 tot 1871 onder architectuur van Pierre Cuypers in neogotische stijl. Pierre Cuypers (16 mei 1827 – 3 maart 1921) was in eerste plaats een architect van kerken, maar ontwierp ook het Rijksmuseum en Centraal Station in Amsterdam.

Het dorp Ruurlo maakt onderdeel uit van de Gemeente Berkelland en telt ca. 7.750 inwoners. De plaats is goed bereikbaar en heeft een eigen NS-treinstation. In het dorp is enige maakindustrie aanwezig en kent veel landbouw- en veeteeltbedrijven in de omgeving. Het toerisme is sterk aanwezig door de aantrekkelijke ligging in het Achterhoekse coulisselandschap en de aanwezigheid van historisch erfgoed. Ruurlo kent een goed ontwikkeld winkelgebied en verenigingsleven en staat tevens bekend om Kasteel Ruurlo met Museum More. In de directe omgeving ligt het welbekende Hotel Avenarius.

BIEDPROCEDURE
Geïnteresseerden kunnen de leidraad biedprocedure opvragen via ons kantoor.

Indien u vragen heeft met betrekking tot de biedprocedure of een toelichting wenst kunt u contact opnemen met ons kantoor op 0573-222450.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs :
 • Status Verkocht bij inschrijving
 • Aanvaarding

Oppervlakte

 • Oppervlakte 757 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Maatschappelijk vastgoed

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Ruurlo
 • Adres: Groenloseweg 1
 • Postcode: 7261 AM

Bedrijfstakken in Ruurlo


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar

Kerkplein 2

7081 BZ Gendringen

TE KOOP: Centraal gelegen in het hart van het dorp, prachtige in neogotische stijl uitgevoerde kerk met parkachtige tuin! PAROCHIEKERK R.K. Sint Martinus, met een door een tussentijd verbonden sacristie. De in neogotische stijl uitgevoerde (rijks)monumentale kerk is gebouwd in […]

Vraagprijs: 395.000,- Kosten koper

Meer informatie

Maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar

Steenstraat 26 -28

7271 BP Borculo

Dit markante kerkgebouw met omliggend terrein op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Borculo gaat haar oorspronkelijke functie verliezen. Onze opdrachtgever heeft besloten tot verkoop over te willen gaan en nodigt marktpartijen uit om een toekomstvisie […]

:

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.