Rekken – Rekkense binnenweg 51-53

Status
Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte
15.158 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

Prachtige woonboerderij met vele voorzieningen, royale tuin en een extra vrijstaand bedrijfsgedeelte van ruim 1.500 m2. Gelegen in de groene Achterhoek, vlakbij Eibergen, Haaksbergen en Groenlo. Hier wilt u nooit meer weg!

Luxe wonen op het platteland met een bedrijfsgebouw op uw eigen erf? In deze uitstekend onderhouden woonboerderij geniet u van comfort, in alle ruimte en rust. De karakteristieke houten luiken, plafonds en traditionele staldeuren geven de woning een uniek landelijk karakter. De hoeveelheid ruimte en kamers, de heerlijke ingebouwde infrarood cabine, de riante nog naar eigen inzicht in te delen zolder, de waanzinnige hoeveelheid opslagruimte, de grote tuin en niet te vergeten uiteraard het zeer ruime vrijstaande bedrijfsgebouw aansluitend op het woonerf maken deze woning tot een fantastische locatie voor gezinnen met een eigen bedrijf.

De riante woonboerderij is gelegen tussen de charmante weilanden in de Achterhoek op een kwartier fietsen van Eibergen en op slechts 2,5 km van de Duitse grens. In Eibergen kunt u terecht voor supermarkten, leuke winkels, sportverenigingen, scholen en gezellige horeca. Bovendien kunt u hiervoor ook in Groenlo en Haaksbergen terecht.

Indeling
Begane grond
Via de stijlvolle entree aan de voorzijde stapt u de hal binnen. Vanuit deze hal bereikt u de lichte woonkamer met een gezellig zitgedeelte, die grenst aan de open keuken. In deze keuken vindt u een ruime hoeveelheid opbergruimte, maar kunt u uiteraard ook alle gewenste apparatuur kwijt. Het keukengedeelte biedt ook nog ruimte aan een grote eettafel. Dankzij een airco is dit ruime woon- en keukenvertrek altijd heerlijk koel te houden.
Daarnaast heeft u via de hal toegang tot maar liefst vijf kamers, die u als slaapkamers, maar ook als bijvoorbeeld kantoor-, hobby- of fitnessruimte kunt inrichten. Dankzij de grote raampartijen en de gemonteerde airco’s zijn het stuk voor stuk zeer comfortabele vertrekken. Ook loopt u via de hal de badkamer binnen, met daarin een fijne douche, wastafel met badkamermeubel, uw witgoed en als kers op de taart een heerlijke infrarood cabine. Tegenover de badkamer vindt u een separaat toilet.
Tot slot vindt u op de begane grond twee royale bergruimtes, die ook kunnen dienen als bijkeuken. Ook dient een losstaand bijgebouw als garage (volledig geïsoleerd), waarin u meerdere auto’s kwijt kunt. De dubbele garage is voorzien van twee op afstand bedienbare elektrische roldeuren.

Eerste verdieping
De bovenverdieping van de woonboerderij bestaat uit een waanzinnig groot en hoog zoldervertrek, die u geheel naar eigen wens in kunt richten. De prachtige balkenconstructie geeft deze ruimte een unieke sfeer.

Buiten
De woonboerderij is omgeven door een heerlijk riante tuin met veel en goed onderhouden groen. Hier geniet u van het heerlijke buitenleven! De prachtige tuin heeft een open karakter. Ook vindt u er een traditionele waterput. Heeft u behoefte aan wat privacy? Neem dan plaats op het door keurig onderhouden met heggen omheinde terras. Tot slot heeft u ook buiten de garage ruim voldoende parkeergelegenheid op het erf.

Bedrijfsgedeelte
Op het erf vindt u naast de woning en het bijgebouw ook nog een zeer riant bedrijfsgebouw van ruim 1.500 m2, bestaande uit vier (kantoor-)ruimtes, een grote hal, kantine, wasgelegenheid/toilet, twee bergingen en een grote aangrenzende productiehal. Op de eerste verdieping vindt u behalve een magazijn ook nog een archiefruimte en een magazijnruimte. Alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te runnen!

Bijzonderheden van de woning
Bouwjaar: 1893
Gebruiksoppervlakte: 205 m² plus 218 m² overige inpandige ruimte
Garage: 87 m²

Bijzonderheden van het bedrijfspand
Bouwjaar: 1990
Gebruiksoppervlakte: 606 m² plus 720 m² overige inpandige ruimte
Overkapping: 232 m²

Totale perceelsgrootte: 15.158 m²
(huisperceel, bedrijfskavel, weiland)

Bestemming:
De woonboerderij en de bedrijfsgebouwen hebben de bestemming ‘Bedrijven’. Het College van B en W kan vrijstelling verlenen voor het vestigen van een bedrijf t/m categorie 3 (staat van bedrijfsactiviteiten).
Het weiland heeft een agrarische bestemming.

Meer informatie over dit object

Rekken – Rekkense binnenweg 51-53,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.075.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
15.158 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
LANDELIJK_GEBIED
Aantal
10