8b5edeb7d16a22c3fca3fa52f33f2a45.jpeg

Raalte – Vrieswijk 7

Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper

Beschrijving

TE KOOP: modern en vrijstaand kantoorgebouw, gelegen op kleinschalig kantorenpark ““De Sallandse Poort”, te Raalte. Het gebouw is degelijke, traditioneel gebouwd (2002), goed onderhouden en beschikt over circa 560 m², verdeeld over drie bouwlagen. Het gebouw is gelegen op 838 m² eigen grond en beschikt over een voor het pand gesitueerde eigen parkeerterrein. Gelegen op zichtlocatie vanaf de N35 (Zwolle – Enschede) en 5 autominuten van het dorpscentrum en station van Raalte. Zowel Zwolle als Deventer zijn binnen ca. 15 tot 20 autominuten te bereiken.
De provincie zal in de nabije toekomst de grote kruising N35-N348 gaan reconstrueren, waardoor dankzij de ongelijkvloerse kruisingen met o.a. de spoorlijn Zwolle-Raalte, niet alleen een betere doorstroming van het verkeer wordt gerealiseerd, maar ook de toegang naar kantorenpark “De Sallandse Poort” een fraaiere uitstraling krijgt.

OPPERVLAKTE
Begane grond : ca. 235 m² VVO kantoor met receptie, garderobe en toiletgroep
1e verdieping : ca. 225 m² VVO kantoor met pantry toiletgroep;
2e verdieping : ca. 90 m² VVO kantine met toiletgroep, dakterras;
ca. 10 m² technische ruimte
Informeer naar de huur mogelijkheden, waarbij ook deelverhuur tot de mogelijkheden behoort.

VOORZIENINGEN
Het object beschikt o.a. over (onderhoudsvriendelijke) aluminium ramen en kozijnen v.v. HR glas, inbraakalarm v.v. camera en bewegingsmelders, brandmeldinstallatie, gasgestookte HR CV-ketel v.v. radiatoren, luchtbehandelingssysteem v.v. topkoeling, diverse pantry’s en toiletgroepen, douche, keuken v.v. apparatuur en aangrenzend dakterras, deels systeemplafond v.v. verlichting, systeemwanden, kabelgoten v.v. elektra en databekabeling, buitenverlichting en fietsenstalling.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn op eigen terrein 10 parkeerplaatsen beschikbaar en aan weerszijden van de inrit nog eens in totaal 6 parkeerplaatsen.

BESTEMMINGSPLAN
De bestemming van dit object is ‘Kantoor’, maar ook maatschappelijke functies zoals praktijkruimten, kinderopvang, BSO, en educatieve, sociaal-medische/-culturele invullingen zijn toegestaan. Dit object kan BTW-vrij worden verkocht of verhuurd en is daardoor voor niet-BTW plichtige partijen erg interessant.
Herontwikkeling naar WONEN niet mogelijk, dit is onderzocht en afgewezen door de Gemeente Raalte.

ENERGIELABEL:
A

KADASTRAAL BEKEND:
Gemeente Raalte, sectie A, nummer 5712, groot 838 m²

VRAAGPRIJS
€ 675.000,– k.k. ( kan zonder BTW worden overgedragen)

AANVAARDING
In overleg

BIJZONDERHEDEN
Het object kan “BTW- vrij” worden verkocht.
Waarborgsom 10% van de koopsom storten op rekeningnummer van de notaris.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Prijs Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Energielabel A
  • Bouwjaar 2002

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Raalte
  • Adres: Vrieswijk 7
  • Postcode: 8103 PB

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


8b5edeb7d16a22c3fca3fa52f33f2a45.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Bf766b0ed6ec7a46a7a79afb0578b5db.jpeg

Bedrijfsruimte

Beschikbaar

Schonenvaardersstraat 8 A

7418 CC Deventer

Op een uitstekende zicht locatie nabij het Hanzetracé op Bedrijventerrein “Bergweide” en dichtbij de binnenstad van Deventer staat deze representatieve bedrijfsruimte/showroom met kantoorruimte. OPPERVLAKTE Kantoor/ showroom : ca. 65 m² (voorste deel) Keuken, toilet, CV ruimte : ca. 20 m² […]

Huurprijs: 25.000,- Per jaar

Meer informatie

Cb5d386e251c7c8e924ac5ce3a04ecd2.jpeg

Kantoorruimte

Verhuurd

Smeenkhof 12 B ong

7425 ND Deventer

Aan belangrijke in- en uitvalsweg en op zichtlocatie van het kleinschalige bedrijventerrein “Smeenkhof” te huur eigentijdse KANTOORRUIMTE op de 2e verdieping (Smeenkhof 12 B). De locatie is zowel met het eigen vervoer als het openbaar vervoer goed bereikbaar. De NS […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.