Ootmarsum – Marktstraat 15, € 2.250,- per maand

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

ALGEMEEN
In het pittoreske stadje Ootmarsum wordt op toplocatie deze representatieve horeca-/winkelruimte met nevenruimte en garage voor verhuur aangeboden. Op dit moment is hier nog de galerie van het kunstenaarsechtpaar Ruurd en Yvonne Hallema gevestigd, doch zij zullen hier binnen afzienbare tijd vertrekken. De ruimte is gesitueerd op de begane grond en heeft een oppervlakte van ca. 170 m2. Het object leent zich voor meerdere gebruiksdoeleinden. Een ding is zeker; in dit markante pand valt u als ondernemer goed op. Tevens beschikt het object aan de voorzijde over zitgelegenheid, aan de zijkant over een fraaie tuin van ca. 80 m2 en aan de achterzijde een binnenplaats van ca. 30 m2.

Het object is centraal gelegen ten opzichte van de veelzijdige bedrijvigheid in/rondom het centrum. De ruimten op de 1e en 2e verdieping zijn verhuurd aan de Rozenstruik ten behoeve van een Bed & Breakfast. De entree hiervan is aan de zijkant van het object. Het object is gelegen tegenover de entree van het knusse centrum en in de directe nabijheid van winkelcentrum De Meierij.

OOTMARSUM
Ootmarsum staat ook wel bekend als hét kunststadje van Oost-Holland. Het pittoreske stadje kent een rijke historie en wordt bezocht door kunstliefhebbers, die hun hart kunnen ophalen in de vele kunstgalerieën en de verschillende musea. Wandelend door de steegjes en smalle straatjes van het authentieke en sprookjesachtige Ootmarsum geniet je van de gezellige sfeer en ontdek je het gevarieerde winkelaanbod, hetgeen hier ook nadrukkelijk aanwezig is (denk bijv. aan diverse mooie, onderscheidende modezaken). Ook is het stadje een grote, toeristische trekker.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte is gelegen op een minuut loopafstand en de dichtstbijzijnde oprit van de snelweg (A1) is gelegen op ca. 17 minuten rijafstand.

Rep
PARKEERVOORZIENINGEN
In de directe nabijheid van het object bevinden zich ruime (openbare) parkeervoorzieningen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Ootmarsum
Sectie: A
Nummers: 3749 en 4085
Grootte: 305 m2 en 85 m2, totaal 390 m2

BESTEMMINGPLAN
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Ootmarsum Overige Gebieden’ en heeft als enkelbestemming ‘horeca’, met functieaanduiding horeca van categorie 2, en dubbelbestemming ‘waarde-archeologie’.

Voor de goede orde vermelden wij dat in overleg met en goedkeuring van de gemeente Dinkelland andere invullingen c.q. bestemmingen bespreekbaar zijn.

OPPERVLAKTE
Het object heeft een totale oppervlakte van ca. 185 m2, onderverdeeld in:
– kelder: ca. 13 m2 (opslag)
– begane grond: ca. 170 m2 (winkelruimte, kantoor-/nevenruimte, keuken, garage/opslag, gemeenschappelijke hal)

VOORZIENINGEN
Heb gehele object is ca. twee jaar geleden geheel gerestaureerd en wordt derhalve in huidige staat aangeboden.

Begane grond:
– fraaie galerie-/winkel-/horecaruimte
– hoge plafonds
– houten vloer
– verlichting
– luxe keuken
– toilet
– garage/opslagruimte
– kantoorruimte

AANVAARDING
De aanvaarding geschiedt in overleg met opdrachtgever, doch kan op korte termijn.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de BTW wetgeving huurder niet aan het criterium ‘meer dan 90% BTW belaste prestaties te verrichten’ voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

SERVICEKOSTEN
Het object beschikt over eigen aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen, doch hierin is een verdeelsleutel aangebracht ten opzichte van de overige (verhuurde) ruimte. Een indicatie van deze kosten is op aanvraag beschikbaar.

HUURTERMIJN
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur (inclusief BTW en servicekosten).

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM).

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie over dit object

Ootmarsum – Marktstraat 15,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.250,- per maand
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM