Oldenzaal – Waterwinweg ong, € 2.250,- per maand

Status
Beschikbaar
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Te huur representatieve nieuwbouw bedrijfsunit – op absolute zichtlocatie – op het centraal gelegen bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid in Oldenzaal – uitstekend bereikbaar via o.a. de N342 die op korte afstand verbonden is met de A1 richting Almelo/Deventer en Enschede/Osnabrück. De bedrijfsunit heeft een totaal oppervlakte van circa 373 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Tevens beschikt deze unit over 5 parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE
247 m² bedrijfsruimte op de begane grond
80 m² kantoorruimte op de eerste verdieping
46m² entresol op de eerste verdieping

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid te Oldenzaal. Met de auto is deze locatie uitstekend bereikbaar via o.a. de N342 die op korte afstand verbonden is met de A1 richting Almelo/Deventer en Enschede/Osnabrück.

BESTEMMING
Bij de gemeente Oldenzaal valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan: ‘Jufferbeek-Zuid 2010’. De bestemming van het perceel is: ‘Bedrijventerrein’ met een functieaanduiding: ‘Bedrijf tot en met categorie 4.1’. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsunit wordt opgeleverd, o.a. voorzien van:
– monolithisch afgewerkte beganegrondvloer, 1.250 kg/m2
– verdiepingsvloer
– volledig geïsoleerd
– elektrische overheaddeur
– systeemplafond
– verwarming
– airco-installatie
– sanitaire voorziening

PARKEERGELEGENHEID
De bedrijfsunit beschikt over vijf (5) eigen parkeerplaatsen.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand, te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN
Gebruikersdeel van de VvE lasten en de kosten van het parkmanagement worden doorberekend aan huurder. Huurder is tevens direct contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van gas, water en elektra en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

HUURBETALING
Per maand.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar.

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Oldenzaal – Waterwinweg ong,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 2.250,- per maand
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Ja
Liggingen
BEDRIJVENTERREIN
Parkeerfaciliteiten
De bedrijfsunit beschikt over vijf (5) eigen parkeerplaatsen.
Aantal
5