5fd6e7bf6dcde6e5efc795640ab968c7.jpeg
WinkelruimteBeschikbaar

Nijverdal – Keizerserf 1-a

Vraagprijs: 200.000,- Kosten koper

Beschrijving

TE KOOP/TE HUUR winkelruimte op toplocatie in het centrum van Nijverdal. Het object is gelegen nabij de Grotestraat en sluit aan op het kernwinkelgebied. In de omgeving zijn diverse landelijke publiektrekkers gevestigd zoal, Shoeby, Livera, Intertoys, Kruidvat, Phone House en Scapino.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het station is op circa 3 minuten loopafstand gelegen. In het centrum van Nijverdal kan gratis worden geparkeerd. Op bepaalde plekken kan alleen geparkeerd worden met een blauwe schijf of parkeervergunning. Midden in het centrum is tevens een (betaalde) parkeergarage gelegen.

INDELING
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 74 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd.

ENERGIELABEL
C

KADASTER
Gemeente Hellendoorn
sectie C
nummer 11450 A2

BESTEMMING
“Centrum-1” doeleinden wat inhoud:
Op de begane grondlaag van de gebouwen:
a. detailhandel, behoudens ter plaatse van de aanduiding (-dh);
b. dienstverlening met een baliefunctie;
c. maatschappelijke- (waaronder overheid), sociale-, culturele-, levensbeschouwelijke functies;
d. horeca t/m categorie 1;

HUURPRIJS
€ 17.400,– per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

VRAAGPRIJS
€ 200.000,– kosten koper.

BIJZONDERHEDEN
Er is sprake van een appartementsrecht maar er is nog geen VVE opgericht, dit zal verkoper doen zodra de koop definitief is.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

BIJZONDERHEDEN
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 200.000,- Kosten koper
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

Bouw

 • Huidig gebruik Winkelruimte
 • Energielabel C

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Video


Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Nijverdal
 • Adres: Keizerserf 1
 • Postcode: 7442 MG

Bedrijfstakken in Nijverdal


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


5fd6e7bf6dcde6e5efc795640ab968c7.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Winkelruimte

Beschikbaar

Misterstraat 79

7101 ET Winterswijk

KANTOOR-/WINKELRUIMTE gelegen aan het einde van de drukste winkelstraat in het centrum van Winterswijk. In de directe omgeving bevinden zich meerdere gratis parkeermogelijkheden. De ruimte is recent geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Het Winterswijkse centrum is gebaseerd op betaalbare kwaliteit voor […]

Huurprijs: 900,- Per maand

Meer informatie

Winkelruimte

Verhuurd onder voorbehoud

Korte Assenstraat 15

7411 JP Deventer

Op goede (hoek)locatie in de Deventer binnenstad gelegen winkelruimte van ca. 98m² (48 m² winkel en 50 m² gewelvenkelder). De Korte Assenstraat is de verbindingsstraat tussen de Grote Poot en de Assenstraat / Vleeshouwerstraat waar naast vele horecagelegenheden tevens unieke […]

Huurprijs: 1.575,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.