60ae5fcd2f8ff73bffbae9f207b3ec64.jpeg
KantoorruimteBeschikbaar

Loenen – Hoofdweg 78

Huurprijs: 110,- m2 / p.j.

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Wij bieden momenteel ca. 450 m² kantoorruimte aan op het Landgoed Ter Horst. Kasteel Ter Horst heeft een prachtige ligging in het groen en het Landgoed beslaat maar liefst 30 hectare. De kantoorruimte die te huur word aangeboden bevindt zich in een van de monumentale koetshuizen van het statige Kasteel Ter Horst. Het gebouw is met respect voor het monument gerenoveerd en hierbij zijn oude elementen van het gebouw functioneel gecombineerd met nieuwe elementen. De kantoorruimte heeft een hoog afwerkingsniveau en hierdoor krijgt het een moderne look en feel. Deze combinatie maakt het een uniek plek om uw kantoor te vestigen!

BEREIKBAARHEID
Het Landgoed ligt op slechts enkele autominuten verwijderd van de aansluiting naar de A50 en A1 en het centrum van Loenen.

OPPERVLAKTE
ca. 450 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen.

De bovengenoemde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Beekbergen en Loenen”. De bestemming van het perceel is: Gemengd – Landgoed. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd met:
– afgewerkte wanden en plafonds
– vloerbedekking
– verwarming
– veel daglicht door vele raampartijen
– moderne pantry voorzien van o.a. een koelkast en vaatwasser
– toiletten
– glasvezelkabel beschikbaar
– ruim terras aan de achterzijde

PARKEERGELEGENHEID
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPRIJS
€ 110,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
De kantoorruimte is voorzien van tussenmeters t.b.v. gas, water en elektra. In nader overleg met verhuurder zal een
voorschotbedrag worden bepaald.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

GESCHIEDENIS
Al voor 1557 heeft hier een kasteel van de hertog van Gelre gestaan, waar de pacht van de Veluwe (in natura) werd opgeslagen. De vloeren van de kelders van kasteel Ter Horst bestaan uit stenen uit 1300. Maar het huis dat hier in die tijd stond, zou zijn verwoest tijdens gevechten rond 1354. Na deze verwoesting is Ter Horst een boerderij geweest, totdat Wynant Hacfort, de toenmalige burgemeester van Arnhem, er in 1557 een kasteel liet bouwen. Dit kasteel had zowel aan beide zijgevels als aan de ingangsgevel topgevels, die typisch zijn voor deze tijd. Rond 1791 is het huis verbouwd en kreeg het haar huidige voorgevel. Deze heeft een statige neoclassicistische stijl en bestaat uit natuursteen. Door deze verbouwing, die werd uitgevoerd door architect Roelof Roelofs Viervant, werd de vroegere achterzijde de voorzijde en andersom. Hiernaast werden tijdens deze verbouwing het huidige voorplein, de bijgebouwen en een brug tussen het kasteel en het voorplein aangelegd. In het linker bijgebouw is een voormalige schuilkapel, die dienst heeft gedaan als rooms katholieke kerk voor Loenen. De kapel heeft een opvallend altaar met bijzondere marmerschilderingen uit 1792. De huidige oranjerie werd vroeger gebruikt als graanschuur, deze schuur stond er al voordat huis Ter Horst werd gebouwd. In die tijd diende deze schuur waarschijnlijk als kerk, dit lijkt waarschijnlijk omdat kerklijsten uit 1557 aangeven dat er in het bisdom van Deventer een kerk stond op het landgoed van kasteel Ter Horst.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Huurprijs: 110,- m2 / p.j.
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

 • Oppervlakte 450 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Kantoorruimte
 • Bouwjaar 1557

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Loenen
 • Adres: Hoofdweg 78
 • Postcode: 7371 AK

Bedrijfstakken in Loenen

 • NAN% Bouwnijverheid
 • NAN% Cultuur, sport en recreatie
 • NAN% Delfstoffenwinning
 • NAN% Energievoorziening
 • NAN% Extraterritoriale organisaties
 • NAN% Financiële dienstverlening
 • NAN% Gezondheids- en welzijnszorg
 • NAN% Handel
 • NAN% Horeca
 • NAN% Huishoudens
 • NAN% Industrie
 • NAN% Informatie en communicatie
 • NAN% Landbouw, bosbouw en visserij
 • NAN% Onderwijs
 • NAN% Openbaar bestuur en overheidsdiensten
 • NAN% Overige dienstverlening
 • NAN% Specialistische zakelijke diensten
 • NAN% Verhuur en handel van onroerend goed
 • NAN% Verhuur en overige zakelijke diensten
 • NAN% Vervoer en opslag
 • NAN% Waterbedrijven en afvalbeheer

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


60ae5fcd2f8ff73bffbae9f207b3ec64.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*

Peter Kolkman

Peter Kolkman

055 - 5260860


Gerelateerde bedrijfspanden

Kantoorruimte

Beschikbaar

Hunneperkade 84

7418 BT Deventer

De plek waar een bedrijf of instelling gevestigd is, zegt veel over het karakter van de organisatie. Werk je in het gebouw Colisée aan de Hunneperkade in Deventer, dan zeg je: wij willen zichtbare kwaliteit voor onze organisatie en onze […]

Huurprijs: 125,- m2 / p.j.

Meer informatie

Kantoorruimte

Beschikbaar

Mr. H.F. de Boerlaan 24

7417 DA Deventer

Werken op loopafstand van het station en de prachtige binnenstad van Deventer, wie wil dat nu niet ? Op de 1e verdieping zijn sinds kort 10 kamers beschikbaar voor deelverhuur. OPPERVLAKTE kamer 8 Ca. 28,6 m2 exclusief bijtelling algemene ruimte […]

Huurprijs: 425,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.