Hengelo – Oldenzaalsestraat 212

Status
Verhuurd
Oppervlakte
200 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Aan drukke invalsweg naar het centrum gelegen voormalig winkel-/woonhuis, thans in gebruik als kantoorpand met een totaaloppervlak van 169 m². Het object heeft een frontbreedte van circa 7.5 meter en een diepte van circa 19 meter. De begane grond in onderverdeeld in een entree, kantoorruimte, spreekkamer, keuken met opkamer, kelder, toiletgroep, berging, kantoorkamer met toegang tot de tuin en een trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is een overloop met drie (kantoor)kamers gesitueerd.

KADASTER
Gemeente: Hengelo Overijssel
Sectie: O
Nummer: 78
Kadastraal groot: 200 m²

OPPERVLAKTE BVO
Het kantoorpand (winkel-/woonhuis) beschikt over 105 m² kantoorruimte op de begane grond en 55 m² kantoorruimte op de verdieping. De kelder heeft een oppervlakte van 9 m².

BESTEMMING
Bij de gemeente Hengelo valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan ‘Vooroorlogse Wijken 2016 (deel 2)’. De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor (gebouwen ten behoeve van) detailhandel en kantoorruimte. De bestemming van het perceel is:’Gemengd’. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Afwerkvloer;
– Glazen scheidingswand en deuren;
– Verwarming middels radiatoren;
– Luxe pantry;
– Toiletruimte;
– Buitenruimte.

PARKEERGELEGENHEID
De kantoor- en winkelruimte heeft een goede bereikbaarheid met haar ligging aan een druk bezochte doorgaande weg richting het centrum van Hengelo met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 1.600,– per maand te vermeerderen met BTW.
Koopprijs op aanvraag

SERVICEKOSTEN
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).w

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur inclusief BTW en inclusief servicekosten (indien van toepassing)

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website http://www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Hengelo – Oldenzaalsestraat 212,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.600,- per maand
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
200 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM