Hengelo – Enschedesestraat 170A

OBJECT/LIGGING
Gelegen op een absolute zichtlocatie, direct aan de Enschedesestraat.

In aanbouw, een turn key bedrijfsunit met een zeer hoogwaardig opleveringsniveau gesitueerd op de kopse kant van het bedrijfsbedrijfsverzamelgebouw “Marke Driene fase IV”.

OPPERVLAKTE
Begane grond
– Bedrijfsruimte ca. 100 m²
Verdieping
– Kantoorruimte ca. 50 m²

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
Gelegen aan de belangrijkste verbindingsweg tussen Hengelo en Enschede. Vanuit deze locatie zijn zowel de binnenstad van Hengelo als Enschede eenvoudig te bereiken. In de omgeving zijn o.a. gevestigd het centraal station van Hengelo, alsmede een veelvoud en variëteit aan bedrijven en zakelijke dienstverleners.

Door de ligging van het bedrijfsverzamelgebouw is deze zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het centraal station is het 10 minuten lopen naar de locatie.

PARKEREN
Er is voldoende parkeermogelijkheid op het mandelige parkeerterrein.

BESTEMMING
Bij de gemeente Hengelo valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Hengelo Zuid – Veldwijk e.o.
De enkelbestemming van het perceel is: Bedrijf (vastgesteld gemeente Hengelo d.d. 2013-11-27)

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
– Verwarming450
– Pantry
– Toiletgroep
– TL verlichting
– Inpandige kantoorruimte op de verdieping
– Gladde betonvloer
– Elektrische overheaddeur
– Vrije hoogte van ca. 6,0 meter

De getoonde interieurfoto’s zijn slechts voorbeeld foto’s, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPRIJS
€ 1.450,– per maand te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van gas, water en elektra en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Hengelo – Enschedesestraat 170A,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.450,- per maand
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bog in aanbouw
Nee