Hengelo – Deldenerstraat ong

Status
Beschikbaar
Oppervlakte
833 m2
Bouwvorm
Niet van toepassing
Meer kenmerken >

Te koop bouwkavel aan de Deldenerstraat:
De bouwkavel is gelegen nabij de Floresstraat aan een belangrijke ontsluiting van en naar het centrum van Hengelo en op 5 minuten rijden van de op- en afrit A1. De kavel is circa 833 m² groot en bied realisatiemogelijkheden voor kantoor-/praktijkruimte al dan niet in combinatie met wonen.

Van de gehele kavel is het rechtergedeelte inmiddels verkocht ten behoeve van een kantoorontwikkeling. Het linker bouwperceel biedt u de mogelijk om een op maat gemaakt pand te ontwikkelen. U bent hierbij vrij om zelf een aannemer te kiezen.

Afmetingen bouwkavel:
De kavelgrootte bedraagt 833 m², het te realiseren aantal m² is afhankelijk van het uiteindelijk definitieve ontwerp. De mogelijkheden zijn er om te bouwen tot de kavelgrens aan de westelijke zijde.

Doeleinden:
De bouwkavel aan de Deldenerstraat biedt mogelijkheden voor een geheel eigen uitstraling op een belangrijke ontsluiting van en naar het centrum van Hengelo. Op de kavel is te bouwen in vrij opdrachtgeverschap. Bebouwing ten behoeve van de volgende bestemmingen zijn mogelijk :

Woon – / werk
Fysiotherapie praktijk
Privé kliniek
Kantoor
Praktijkruimte
Etc.

Impressie:
Op de foto’s is een artist impression weergegeven die een mogelijkheid laat zien voor de bouwkavel. Op de locatie zijn goede kansen voor ondernemers om een eigen pand te ontwikkelen met hun eigen signatuur. De kavel heeft voldoende ruimte voor parkeergelegenheid op eigen terrein.

Indien uw interesse is gewekt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden van deze locatie met u kunnen bespreken!

Meer informatie over dit object

Hengelo – Deldenerstraat ong,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 199.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Niet van toepassing
Perceel
833 m2