02ec4710ec847bca72809a6f8c8ba2d2.jpeg

Hengelo – Bornsestraat 24

Huurprijs: 110,- m2 / p.j.

Beschrijving

Bent u opzoek naar een mooie bedrijfsruimte voor uw kantoor, praktijk of winkelruimte?

Deze locatie heeft veel te bieden; de voorkant is nu ontvangst- en wachtruimte met een balie. Voorheen was het een verkooppunt. Verder heeft het pand nog 4 ruimtes en een zaal (samen 240 m²) op loopafstand van het Centrum van Hengelo.
Dit unieke pand aan de Bornsestraat 24 te Hengelo ligt op één minuut lopen van de binnenstad en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Diverse (betaalde) parkeermogelijkheden bevinden zich eveneens op loopafstand. De nabije omgeving (van der Poel ijs) kent verschillende winkel- en eetgelegenheden.

OPPERVLAKTE
De kantoor-/praktijkruimtes hebben een totale oppervlakte van 240 m² . Tevens aanwezig: een ruime oefenzaal, toiletgroepen en diverse berghokken.

BESTEMMING
Bij de gemeente Hengelo (Ov) valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan “Vooroorlogse wijken 2016. De bestemming van het perceel is “Gemengd”. De ‘gemengd’ bestemming bied mogelijkheid voor zowel detailhandel als kantoren.

PARKEREN
Het pand beschikt over 1 parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Ook zijn er diverse (betaalde) parkeermogelijkheden op loopafstand.

IN VOGELVLUCHT
– Kantoor-/praktijkruimtes in een bijzonder pand
– Gelegen op 200 m van de binnenstad van Hengelo
– Een sfeervolle en professionele uitstraling
– Toiletvoorzieningen
– Keuken

HUURPRIJS
€ 110,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg, kortere perioden zijn bespreekbaar.

Kijk even binnen: centrumvitaal.nl/tour/index.htm

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur (inclusief BTW en servicekosten).

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke opgesteld is door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

  • Huurprijs Huurprijs: 110,- m2 / p.j.
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte & inhoud

Bouw

  • Energielabel G

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Hengelo
  • Adres: Bornsestraat 24
  • Postcode: 7556 BG

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


02ec4710ec847bca72809a6f8c8ba2d2.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

Je kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op je gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

28bb7ae1e7158f3a5f9c583d124fea14.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Lelyweg 8

7602 EA Almelo

OBJECT/LIGGING Het object (voormalig portiersgebouw) is gelegen op bedrijventerrein Dollegoor-Slachthuiskade in Almelo. Het bedrijventerrein is centraal gelegen aan en nabij het Twentekanaal. Gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Benchmark, For Farmers, DH Holland Vleesproducten B.V. en Betoncentrale Twenthe […]

Huurprijs: 1.300,- Per maand

Meer informatie

177c2eec6b37df6977d21441a89818e9.jpeg

Kantoorruimte

Beschikbaar

Ripperdastraat 1

7511 JP Enschede

Zie jij je al werken in deze kantoorvilla? LIGGING Op een uitstekende locatie in het centrum van Enschede gelegen bieden wij u deze karakteristieke kantoorvilla aan. De locatie en de ligging is zo herkenbaar dat uw naamsbekendheid dit zeker ten […]

Vraagprijs: 675.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.