8e11e43ff64d693cedfc1c72c3323a56.png
WinkelruimteBeschikbaar

Hengelo – Apolloplein 2-A

Huurprijs: 185,- m2 / p.j.

Beschrijving

OBJECT/LIGGING
Ontdek deze recent ontwikkelde commerciële ruimte, gelegen op de begane grond van de nieuwbouw Woontoren Apollo Hengelo aan het Apolloplein 2a te Hengelo. Deze bedrijfsruimte wordt opgeleverd in juli 2024 en biedt een flexibele indeling met de mogelijkheid tot het splitsen in twee afzonderlijke units.

Gelegen in de wijk Veldwijk, direct grenzend aan de veelbezochte Nettorama, geniet deze locatie van een hoge zichtbaarheid en een levendige omgeving. De recent ontwikkelde en nog steeds groeiende woonwijk waarin het object zich bevindt draagt ook bij aan de aantrekkelijkheid van de omgeving, wat de potentie van deze locatie verder versterkt.

Het object beschikt over een dubbele toiletruimte, grote glazen ramen en elektrische deuren. Horeca behoort ook tot de mogelijkheden en dat maakt dat deze ruimte diverse mogelijkheden biedt voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige zakelijke locatie.

OPPERVLAKTE
Circa 148 m².

De bovengenoemde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en afrit van de A35 is op circa
8 minuten rijafstand gelegen. Op loopafstand is een bushalte aanwezig, gelegen aan de Athenestraat.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Veldwijk Noord – Winkelcentrum”, vastgesteld op 30-11-2010 en heeft hierin de enkelbestemming “Gemengd ”.
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel uitsluitend op de eerste bouwlaag met een maximaal brutovloeroppervlak van 3000 m2, met dien verstande dat detailhandel in vuurwerk, waaronder begrepen verkoop, herverpakking en opslag hiervan niet is toegestaan;
b. horeca 1 activiteiten uitsluitend op de eerste bouwlaag, met dien verstande dat maximaal één horeca 1 bedrijf is toegestaan met een brutovloeroppervlak van maximaal 200 m2;
c. dienstverlenend bedrijf en/of dienstverlenende instelling en maatschappelijke dienstverleninguitsluitend op de eerste, tweede en derde bouwlaag met dien verstande dat de totale brutovloeroppervlakte maximaal 900 m2 mag bedragen;
d. wonen, waaronder woongebouwen ten behoeve van kamerverhuur/kamerbewoning en begeleid wonen met dien verstande dat wonen uitsluitend is toegestaan op de bouwlagen boven de eerste bouwlaag en de woningen moeten voldoen aan het geluidbeleid van de gemeente Hengelo zoals vastgesteld op 10 februari 2009 en de vastgestelde wijzigingen c.q. aanvullingen daarop;
e. ondergrondse en bovengrondse parkeervoorzieningen;

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco+

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
€ 185,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant met de openbare nutsbedrijven voor het vastrecht, verbruik en levering van water en elektra en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

HUURBETALING
Per maand.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Huurprijs: 185,- m2 / p.j.
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

Bouw

 • Huidig gebruik Winkelruimte
 • Bouwjaar 2024

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Hengelo
 • Adres: Apolloplein 2
 • Postcode: 7552 VG

Bedrijfstakken in Hengelo

 • 7% Bouwnijverheid
 • 4% Cultuur, sport en recreatie
 • 0% Delfstoffenwinning
 • 0% Energievoorziening
 • 0% Extraterritoriale organisaties
 • 4% Financiële dienstverlening
 • 12% Gezondheids- en welzijnszorg
 • 19% Handel
 • 3% Horeca
 • 0% Huishoudens
 • 4% Industrie
 • 6% Informatie en communicatie
 • 1% Landbouw, bosbouw en visserij
 • 6% Onderwijs
 • 0% Openbaar bestuur en overheidsdiensten
 • 6% Overige dienstverlening
 • 19% Specialistische zakelijke diensten
 • 1% Verhuur en handel van onroerend goed
 • 5% Verhuur en overige zakelijke diensten
 • 2% Vervoer en opslag
 • 0% Waterbedrijven en afvalbeheer

Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


8e11e43ff64d693cedfc1c72c3323a56.png Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Winkelruimte

Beschikbaar

Brinkgreverweg 78

7413 AD Deventer

Op steenworp afstand van het station en op 5 minuten loopafstand van de historische binnenstad staat deze nog op te knappen winkelruimte/woning welke PER INSCHRIJVING zal worden verkocht. Een bezichtiging is te boeken op één van de KIJKMOMENTEN, uitsluitend op […]

:

Meer informatie

Winkelruimte

Beschikbaar

Contrescarp 182

7202 AE Zutphen

TE KOOP ca. 209 m² bedrijfsruimte in de vernieuwde wijk Noorderhaven in de Zutphense binnenstad. Zie hoe pakhuizen, havens en oude verdedigingswerken onlangs nieuw leven is ingeblazen. De oude haven die er ooit lag, is terug en ook het oude […]

Vraagprijs: 498.000,- Kosten koper

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.