Heeten – Uilenbroekstraat 70-72

Status
Verkocht
Oppervlakte
1.452 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

TE KOOP in de dorpskern van Heeten gelegen bedrijfsruimte met -woning. Een unieke kans voor een ondernemer die werken en wonen op een wel héél prettige wijze en op deze prachtige locatie wil combineren. Het grote voordeel van dit object is de zeer ruime en luxe afgewerkte woning, die alle mogelijkheden biedt voor een groot gezin. Het centrum met al haar voorzieningen ligt op korte afstand. Heeten heeft ongeveer 3600 inwoners en is één van de grotere kernen in de gemeente Raalte en heeft naast een basisschool ook een aantal winkels, waaronder een PLUS supermarkt. Activiteiten op sociaal en cultureel vlak vinden plaats in ’t Trefpunt. Heeten heeft ook een manege, een openluchtbad en een sportcomplex. Verder biedt de omgeving veel recreatiemogelijkheden en ligt zowel Raalte als Deventer met al hun voorzieningen op 10 resp. 20 minuten rijden.

DE BEDRIJFSWONING
Het betreft een degelijk gebouwde woning (metselwerk in spouw v.v. isolatie) met betonnen vloeren, HR-glas en een geïsoleerd dak waarop keramische dakpannen zijn aangebracht. Doordat in de zuidgevel veel glas is toegepast wordt de ruime tuin met terras en vijver als het ware onderdeel van de woonkamer ! De woning kent een aantal luxe voorzieningen zoals vloerverwarming, airco’s en een centraal stofzuigsysteem.

Indeling: entree/ hal (met meterkast),toilet, woonkamer met houtkachel, plavuizenvloer met vloerverwarming en luxe open (hoogglans)keuken v.v. alle mogelijke inbouwapparatuur, bijkeuken met ruimte voor wasmachine/droger, kelderkast en toegang tot de garage.
1e verdieping v.v. 4 ruime slaapkamers en comfortabele badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafels, toegang tot de ruimte boven de garage en trapopgang naar comfortabele en afgewerkte zolderverdieping, waar zonder problemen nog 2 ruime kamers gerealiseerd kunnen worden. Vóór de garage bevindt zich een carport.

OPPERVLAKTEN:
Gebruiksoppervlak wonen: ± 200 m2
Inhoud woning: ± 660 m3

VOORZIENINGEN
Keuken v.v. apparatuur (vaatwasser, koelkast, afzuigkap,inductiekookplaat, combi-magnetron/oven, koffiemachine, koelvries combinatie, stoomoven ), Badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet. Gasgestookte CV t.b.v. vloerverwarming op de begane grond en de radiatoren op de verdiepingen. De begane grond en de verdieping is bovendien voorzien van airconditioning, mechanisch ventilatiesysteem en een centraal stofzuigsysteem !

DE BEDRIJFSRUIMTE
Ook de bedrijfshal is degelijk en gebruikmakend van kwalitatief hoogwaardige materialen, gebouwd. De hal is op staal gefundeerd en op de gemetselde borstwering zijn plaatstalen, geïsoleerde panelen en een staalconstructie aangebracht. Het dak is eveneens geïsoleerd en voorzien van bitumineuze dakbekking. De bedrijfshal heeft eigen nutsvoorzieningen.

Indeling: entree/hal, kantoorruimte (± 11 m2) en kantine met keukenblok (± 13 m2), separate dames en herentoilet, trapopgang naar 1e verdieping met een showroomruimte (± 36 m2) en een aparte spreek/kantoorruimte (± 11 m2).
Bedrijfshal van ±140 m2 voorzien van overheaddeur, wasruimte met toilet en douche, spuitcabine (± 32 m2), werkplaats (± 64 m2) en ook hier een vaste trap naar een grote verdieping (betonvloer; ± 96 m2) ten behoeve van opslag en opstelruimte afzuig- en CV-installatie

OPPERVLAKTEN:
Gebruiksoppervlak bedrijfsruimte (hal + kantoor) totaal ca. 538 m2,
waarvan ca. 383 m2 op de begane grond en ca. 155 m2 op de verdieping.

VOORZIENINGEN
Het kantoor, de showroom en de kantine zijn voorzien van systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, laminaatvloer en dubbele beglazing, verwarming en airconditioning.
Bedrijfshal: krachtstroomaansluiting, 1 overheaddeur en 2 loopdeuren;
Verwarming: C.V.-ketel met radiatoren en heaters
Luchtafzuiging: ten behoeve van de spuitcabine;

BEREIKBAARHEID
De belangrijkste provinciale weg in Heeten is de N332. Dit is de weg van Raalte (N348) via Heeten naar Holten (A1) en Lochem, en de weg van Heeten naar Deventer. Er is een buslijn van Raalte via Heeten naar Deventer. Het pand beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten op eigen terrein.

BESTEMMING
Bedrijf tot en met categorie 3.2 zoals vermeld in Staat van Bedrijfsactiviteiten. Detailhandel is niet toegestaan.
Een afschrift van het bestemmingsplan kunt u opvragen via ons kantoor.

KADASTRAAL BEKEND:
Raalte H 6448, groot 1.452 m2

VRAAGPRIJS
€ 550.000,– K.K.

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk.

Meer informatie over dit object

Heeten – Uilenbroekstraat 70-72,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 550.000,- k.k.
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
1.452 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
IN_WOONWIJK