D8e279670874406616e4d8335bcc78a7.jpeg
WinkelruimteBeschikbaar

Gorssel – Hoofdstraat 47

Huurprijs: 2.650,- Per maand

Beschrijving

TE HUUR in hartje centrum, multifunctionele ruimte gelegen op A1 locatie midden in de drukke en gezellige Hoofdstraat in Gorssel. De ruimte heeft een frontbreedte van ca 20 meter verdeeld over 3 zijden en heeft in de directe omgeving een grote diversiteit aan ondernemers, diverse openbare voorzieningen, het bekende restaurant Loetje en last but nog least Museum More.

BEREIKBAARHEID
De Rijksweg A1 bevindt zich op enkele minuten rijafstand. De busverbinding tussen Deventer en Zutphen loopt voor de deur.

OPPERVLAKTE
Circa 100 m² multifunctionele kantoorruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
– in huidige staat en o.a. voorzien van fraaie vloer !
– toilet
– pantry
– cv gekoppeld aan radiatoren

BESTEMMING
Bij de gemeente Lochem valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Kern Gorssel 2011. De bestemming van het perceel is: ‘Centrum’ hetgeen een ruime bestemming is waardoor naast detailhandel ook dienstverlening, horeca categorie-1 en maatschappelijke doeleinden zijn toegestaan. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

PARKEREN
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 2.650,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten zijn niet van toepassing. Het object zoals het aangeboden wordt, is voorzien van eigen nutsaansluitingen, die op naam van huurder gezet zullen worden.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

HUURTERMIJN
In overleg.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 3 (drie) maanden huur inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Huurprijs Huurprijs: 2.650,- Per maand
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

 • Oppervlakte 100 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Kantoorruimte
 • Energielabel A
 • Bouwjaar 2001

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Gorssel
 • Adres: Hoofdstraat 47
 • Postcode: 7213 CR

Bedrijfstakken in Gorssel


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


D8e279670874406616e4d8335bcc78a7.jpeg Thomapost Brochure Bog

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*

Jan Wiggers

Jan Wiggers

0570 - 614607


Gerelateerde bedrijfspanden

Winkelruimte

Beschikbaar

Heesweg 17

8102 HJ Raalte

TE HUUR Op goed bereikbare locatie op bedrijvenpark “De Zegge” en onderdeel uitmakend van de volumineuze detailhandelstrip aan de Heesweg is deze bedrijfsruimte met kantoor te huur. Verder maken een vestiging van Welkoop, Otak, Woonstudio en binnenkort ook JYSK (!) […]

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Winkelruimte

Beschikbaar

Misterstraat 79

7101 ET Winterswijk

KANTOOR-/WINKELRUIMTE gelegen aan het einde van de drukste winkelstraat in het centrum van Winterswijk. In de directe omgeving bevinden zich meerdere gratis parkeermogelijkheden. De ruimte is recent geheel gerenoveerd en geïsoleerd. Het Winterswijkse centrum is gebaseerd op betaalbare kwaliteit voor […]

Huurprijs: 900,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.