Cc629fa74add6ce2cf9962ec40fe6f4a.jpeg
Maatschappelijk vastgoedBeschikbaar

Gendringen – Kerkplein 2

Vraagprijs: 395.000,- Kosten koper

Beschrijving

TE KOOP: Centraal gelegen in het hart van het dorp, prachtige in neogotische stijl uitgevoerde kerk met parkachtige tuin!

PAROCHIEKERK R.K. Sint Martinus, met een door een tussentijd verbonden sacristie. De in neogotische stijl uitgevoerde (rijks)monumentale kerk is gebouwd in 1896 door architect Alfred Tepe.

Het interieur kenmerkt zich door een ruimte-ervaring die door het type van hallenkerk wordt bewerkstelligd, hoog, breed en met kolommen. Crèmekleurig pleisterwerk met steenrode arcering.

De prachtige tegelvloer bezit een rijk patroon. De tegels zijn van een figuratie in reliëf voorzien en worden met in ruitvorm gelegde rode tegels doorweven. Waar de ruiten elkaar overlappen zijn de aldus ontstane vierkantjes in grijs uitgevoerd. Op enkele plaatsen in de kerk zijn Bijbelse voorstellingen, al dan niet met tekst in de vloerdecoratie te vinden.

UNIEKE SFEER
– Glas in lood;
– Grote raampartijen;
– Veel licht;
– Hoge plafonds.

OPPERVLAKTE
VVO totaal: 922 m²;
BVO totaal: 3.837 m².

VOORZIENINGEN
Gendringen heeft een basisschool De Wijssel ontstaan uit de fusie van katholieke school Christoffel school en christelijke school De Hoeksteen. Aan de noordkant van het dorp bevindt zich industriezone De IJsselweide, die tussen Gendringen en het nabijgelegen Ulft ligt. In het noordoosten van het dorp ligt het grote park Het Kernspark. Ten oosten van Gendringen bevindt zich een groot recreatiegebied, Engbergen, waar zich o.a. een bos met mooie wandelroutes, een restaurant met een grote speeltuin, een openluchttheater, een golfbaan, een korenmolen en een kinderboerderij bevinden.

BEREIKBAARHEID
Bushalte: minder dan 1 km;
Dichtstbijzijnde snelweg: ca. 15 autominuten.

BESTEMMING
Openbare en bijzondere bebouwing.

MONUMENT STATUS
Rijksmonument.

VERKOOPPRIJS
€ 395.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Heeft dit uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op:
0314 – 369 859

Thoma Post Bedrijfsmakelaars
Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 395.000,- Kosten koper
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Oppervlakte

 • Oppervlakte 3837 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Maatschappelijk vastgoed
 • Bouwjaar 1896

Overig

 • Parkeerplaatsen 0
 • Verdiepingen 1

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Gendringen
 • Adres: Kerkplein 2
 • Postcode: 7081 BZ

Bedrijfstakken in Gendringen


Plattegrond


Ons proces in 5 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoop- of aanhuurproces van je nieuwe bedrijfsruimte en adviseren je zodat jij de juiste huisvestingskeuzes voor jouw onderneming kunt maken!

1

Icon Stap 1

Wil je deze bedrijfsruimte graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over de bedrijfsruimte stellen aan de bedrijfsmakelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 4

Past de bedrijfsruimte bij jouw onderneming, dan brengt de bedrijfsmakelaar namens jou een bieding uit of ontvang je van ons een vrijblijvend huurvoorstel.

4

Icon Stap 5

Komen we tot een overeenstemming over je nieuwe bedrijfsruimte, dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koop- of huurovereenkomst.

5

Icon Stap 3

Of je jouw nieuwe bedrijfsruimte hebt gehuurd of gekocht, wij begeleiden je tot het moment van oplevering. De nieuwe fase in jouw onderneming gaat van start!


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*


Gerelateerde bedrijfspanden

Maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar

Steenstraat 26 -28

7271 BP Borculo

Dit markante kerkgebouw met omliggend terrein op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Borculo gaat haar oorspronkelijke functie verliezen. Onze opdrachtgever heeft besloten tot verkoop over te willen gaan en nodigt marktpartijen uit om een toekomstvisie […]

:

Meer informatie

Maatschappelijk vastgoed

Beschikbaar

Halseweg 27 D

7021 HV Zelhem

Behandelruimtes op de 1e verdieping te huur in het schitterende pand aan de Halseweg 27-D in Zelhem. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een prachtige entree op de begane grond, die een voorproefje geeft van de stijl en klasse die […]

Huurprijs: 400,- Per maand

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.