Enschede – Marthalaan 10

Status
Verkocht
Oppervlakte
2.397 m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Meer kenmerken >

OBJECT/LIGGING
Fraaie kantoorvilla met een parkachtige tuin, ook uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken.
De villa heeft een oppervlakte van maar liefst 630 m² met onder meer een tuinkamer, twee werkkamers, een riante woon-werkkamer, een keuken en inpandige dubbele garage op de begane grond en tien (werk)kamers op de eerste en tweede verdieping.

Deze prachtige kantoorvilla is gelegen in de lommerrijke buurt nabij het centrum van Enschede waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De Marthalaan straalt een en al klasse uit en wordt gerekend tot een van de mooiste lanen van de stad. U wordt omringd door veelal oud groen en geniet hier eindeloos van de rust en ruimte terwijl u toch midden in de stad woont!

Laat u tijdens een bezichtiging verrassen door deze altijd goed onderhouden jaren ’20-villa met zijn vele originele details en schitterende parkachtige tuin.

OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte circa 630 m², als volgt verdeeld:
Souterrain) circa 50 m²
Begane grond) circa 264 m² kantoor-/showroomruimte, circa 265 m² bedrijfsruimte
Verdieping 1) circa 194 m² kantoorruimte
Verdieping 2) circa 123 m² kantoorruimte

KADASTER
Gemeente Enschede
Sectie D
Nummers 15297
Samen groot 23 a en 97 ca

INDELING
Begane grond:
De grote entreehal is er eentje met allure. Vanuit hier begint de ontdekkingsreis door de prachtige villa. Van de vestibule die toegang geeft tot de heerlijk koele kelder tot aan de twee werkkamers, de drie toiletruimtes, de royale (woon)kamer, de keuken en bijkeuken, de tuinkamer, eetkamer en de inpandige dubbele garage aan toe! U zult versteld staan van hetgeen u alleen al op de begane grond zult aantreffen! Ook het authentieke glas-in-lood zal u zeker bevallen. In het oog springt ook zeker de eetkamer
met kastenwand, lambrisering en openslaande tuindeuren. In de woonkamer zorgt een fraaie haard voor extra sfeer en loopt u zo het overdekte terras met uitzicht op de prachtige tuin op.
 
Eerste verdieping:
Via de bordestrap komen we op de ruime overloop met fraaie vide van waaruit de zes slaap/werkkamers zijn te bereiken. Deze zijn aan de buitenzijde voorzien van karakteristieke houten luiken. Eén kamer biedt toegang tot het grote balkon van waaruit u een schitterend uitzicht heeft. Verder zijn er op deze verdieping nog een keuken en wc aanwezig en heeft u vanaf hier toegang tot de zolder.

Tweede verdieping:
De bordestrap leidt u verder naar de tweede etage waar vier kamers met dakkapel, een opslagruimte en vliering zijn gesitueerd.
 
Buiten:
Aan de voorzijde strekt een groot gazon zich uit richting de straat alwaar een stevig  hekwerk zorgt voor de afscheiding van het trottoir. Een tegelpad leidt naar de statige voordeur van het huis. Aan de achterzijde heeft u de beschikking over een enorme tuin waar u onbegrensd kunt genieten van de flora en fauna, de privacy, rust en de ruimte en al het andere moois dat deze parkachtige omgeving te bieden heeft. Ook onder de veranda is het vanzelfsprekend heerlijk vertoeven. In de dubbele inpandige garage met vliering is plaats voor twee auto’s en op de brede oprit is plaats voor meerdere voertuigen.
 
BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar: 1929;
– Gebruiksoppervlakte: 630 m²;
– Perceeloppervlakte: 2.397 m²;
– Inhoud: 2223 m³;
– Energielabel: 
– Absolute toplocatie;
– Karakteristieke elementen zoals glas-in-lood;
– Riante woonkamer;
– Meer dan tien werk/slaapkamers;
– Prachtige tuin met overdekt terras;
– Inpandige dubbele garage met vliering;
– Oprit voor meerdere auto’s;
– In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Aanvaarding: in overleg.

VRAAGPRIJS
€ 1.250.000,– kosten koper

KOSTEN KOPER
De overdrachtsbelasting en notariskosten zijn voor rekening van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de aankoopsom excl. BTW.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Meer informatie over dit object

Enschede – Marthalaan 10,

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Gebouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Perceel
2.397 m2
Bog in aanbouw
Nee
Liggingen
IN_WOONWIJK